Χωρισμός – “βόμβα” στην διεθνή showbiz!

Τι και αν οι φήμες τους ήθελαν μία να παντρεύονται και την άλλη να αποκτούν το πρώτο τους παιδί, εκείνοι τελικά χώρισαν! Ο λόγος για τον frontman των Goldplay, Chris Martin και την διάσημη ηθοποιό και πρωταγωνίστρια του 50 Shades of Grey, Dakota Johnson. Το ζευγάρι φαίνεται πως αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους ύστερα από 18 μήνες σχέσης, προς έκπληξη όλων όσων τους ήξεραν!

“Κανείς δεν το πιστεύει ότι χώρισαν γιατί συζητούσαν το ενδεχόμενο να αρραβωνιαστούν. Οι δυο τους φαίνονταν πολύ ευτυχισμένοι μαζί” αποκαλύπτουν οι πηγές στην Sun. Μάλιστα, η Dakota Johnson είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις και με την πρώην σύζυγο του καλλιτέχνη, Gwyneth Paltrow. Οι τελευταίες φήμες βέβαια θέλουν τον διάσημο τραγουδιστή να έχει βρει ήδη παρηγοριά… στην αγκαλιά της Dua Lipa…

Η Gwyneth Paltrow με την Dakota Johnson

Οι δυο τους έκαναν σπάνια κοινές εμφανίσεις και κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν μερικούς μήνες, είχαν κυκλοφορήσει έντονες φήμες πως η “Anastasia Steele” ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Read More

And More