Χριστίνα Αλούπη: “Εγώ το #MeToo το έζησα δύο φορές”

Η Χριστίνα Αλούπη αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές μαζί με τους δυο γιους της, Ανδρέα και Αλέξανδρο. Η ξανθιά καλλονή, η οποία μένει μόνιμα στην Αμερική εκφράζει στην Real News τον διακαή πόθο της να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ εξομολογείται και κάποιες δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει που αφορούν στο κίνημα MeToo.

Αγάπησε αρχικά την παρουσίαση και κατόπιν την υποκριτική. Ωστόσο, δεν ήταν όλα ρόδινα στις συνεργασίες της.

«Εγώ το #MeToo το έζησα δύο φορές: μια στην Αμερική, μια στην Ελλάδα», δηλώνει η Χριστίνα Αλούπη στη Realnews και την Πολυξένη Καραμίχα και εξομολογείται: «Δεν νομίζω να υπάρχει γυναίκα που δεν έχει βιώσει σεξουαλική παρενόχληση. Κι εγώ το έχω βιώσει και σε διαφορετικούς χώρους, εκτός showbiz, σε πολύ μικρή ηλικία και αργότερα. Όταν συνέβη σε εμένα, δεν μιλούσε κανείς γι’ αυτό. Σου συνέβαινε και έκλεινες το στόμα σου. Νιώθεις αδύναμη, ότι δεν έχεις φωνή -το χειρότερο συναίσθημα».

«Χαίρομαι πολύ που αυτές οι γυναίκες μίλησαν! Με αφορά πάρα πολύ, όχι μόνο επειδή το βίωσα, αλλά γιατί μεγαλώνω δύο αγόρια και πρέπει να τα μάθω να σέβονται τις γυναίκες», τονίζει η Χριστίνα Αλούπη.

Read More

And More