Χριστίνα Αλούπη – Κωνσταντίνος Κέφαλος: Η κοινή εμφάνιση που διέψευσε τις φήμες για τον χωρισμό τους – Φωτογραφίες

Με μια κοινή εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, η Χριστίνα Αλούπη και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Κέφαλος, «έσβησαν» τις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε πριν από λίγες ημέρες η Αμάντα Μανωλάκου:

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real Life το ζευγάρι μετρά οκτώ χρόνια έγγαμου βίου, ενώ  η απόφαση της Χριστίνας Αλούπη να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα με τα παιδιά της ήρθε μετά από μια μικρή αναστάτωση που βίωνε με την καθημερινότητά της στην Αμερική. 

Ο λόγος που αποφάσισαν αυτή τη μετακόμιση ήταν ότι στην Ελλάδα υπάρχουν καλύτερες συνθήκες για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά. 

«Τα παιδιά έχουν εγκλιματιστεί πλέον στην Ελλάδα , μπόρεσα να πάρω όλο το φορτίο πάνω μου. Ο σύζυγος ακόμα πηγαινοέρχεται από την Αμερική. Μια παιδοψυχολόγος μου είπε ότι είναι πιο σημαντικό ο γονιός να περνάει ποιοτικό χρόνο με το παιδί πάρα να είναι συνεχώς εδώ και να είναι απών», είχε αναφέρει η Χριστίνα Αλούπη σε συνέντευξή της στην εκπομπή, «Ελένη». 

Παλαιότερα ωστόσο, η Χριστίνα Αλούπη είχε παραδεχτεί πως έχουν περάσει δυσκολίες στον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Κέφαλο, ενώ δεν δίστασαν να επισκεφθούν κάποιον σύμβουλο γάμου για να ξεπεράσουν την κρίση και να βγουν δυνατοί. 

«Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου, τα ζευγάρια εδώ στην Ελλάδα δεν ζητάνε βοήθεια. Με το δεύτερο παιδί χάθηκαν οι ισορροπίες στην σχέση κι εκεί λες ή θα το αφήσω να πάρει την κατρακύλα ή θα κάνω κάτι», είχε αναφέρει η Χριστίνα Αλούπη σε άλλη της συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα».

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More