Χριστίνα Αλούπη – Κωνσταντίνος Κέφαλος: Το γαμήλιο party τους! [pics]

Τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένη νυφούλα ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη η Χριστίνα Αλούπη και έλαμπε από χαρά. Το απόγευμα της Παρασκευής η γνωστή παρουσιάστρια και ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας αγαπημένος της Κωνσταντίνος Κέφαλος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και βάφτισαν τον γιο τους..

Μετά το διπλό μυστήριο, όμως, ακολούθησε και μεγάλο γαμήλιο party για την οικογένεια και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το ζευγάρι έφθασε πιασμένο χέρι χέρι στο χώρο της δεξίωσης και αφού έκοψε παραδοσιακά την τούρτα και ήπιε σαμπάνια, χόρεψε τον πρώτο χορό.

Εντυπωσιακή και κούκλα μέσα στο customade νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η Anastasia Dosi, η Χριστίνα Αλούπη έκλεψε φυσικά της εντυπώσεις και δεν σταμάτησε να χαμογελά και να δέχεται ευχές όλο το βράδυ.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ

Το hair styling της νύφης επιμελήθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ενώ το make up η Ράνια Μπουντούρη. Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Ράνια Μπουντούρη, μάλιστα, ήταν μέσα στους εκλεκτούς καλεσμένους της Χριστίνας. Στο γαμήλιο Party, άλλωστε, βρέθηκαν και πολλοί φίλοι της παρουσιάστριας. Ανάμεσά τους η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ιωάννα Λίλη και ο Χάρης Σιανίδης.

Φωτογραφίες: Ηλίας Σκαρλάτος

Read More

And More