Χριστίνα Αλούπη: Στο νοσοκομείο ο γιος της – Οι αναρτήσεις της ηθοποιού

Με αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο instagram η Χριστίνα Αλούπη ενημέρωσε πως ένας από τους δύο γιους της νοσηλεύεται τις τελευταίες πέντε ημέρες στο νοσοκομείο.

Η γνωστή ηθοποιός, το μεσημέρι του Σαββάτου ανέβασε φωτογραφία να κρατά το χεράκι του γιου της αναφέροντας πως νοσηλεύεται 4 μέρες στο νοσοκομείο.

Το πρωί της Κυριακής η Χριστίνα Αλούπη , φανερά ταλαιπωρημένη, με νέα ανάρτηση ενημέρωσε πως παραμένει για 5η ημέρα στο νοσοκομείο και στο πλευρό τους γιου της, χωρίς ωστόσο να περνά σε λεπτομέρειες για τον λόγο που νοσηλεύεται ο μικρός της.

 

Η Χριστίνα Αλούπη η οποία πριν από μερικούς μήνες είχε επιστρέψει από την Αμερική στην Ελλάδα, είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την δύσκολη περίοδο που πέρασε και την έκανε να αναθεωρήσει: «Νιώθω τέλεια, όχι ότι δεν έχω εγώ προβλήματα ή δεν συμμερίζομαι τα προβλήματα του κόσμου αλλά ξέρεις κάτι;

Η υγεία έχει σημασία. Ξυπνάω το πρωί; Είμαι καλά; Είμαι υγιής; Είναι τα παιδιά μου καλά; Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο. Θα τα βρούμε όλα τα άλλα, θα τα λύσουμε» είπε δηλώσει η Χριστίνα Αλούπη.

Read More

And More