Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Μας ταξιδεύει στους Παξούς με ξεχωριστά video από τις βόλτες του

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές στους Παξούς και απολαμβάνει κάθε στιγμή. Ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και κάνει νέα βήματα στην επαγγελματική του καριέρα. Όμως δεν ξεχνά ποτέ την πατρίδα του και όποτε δεν είναι απασχολημένος με τη δουλειά του, ταξιδεύει στην Ελλάδα για να περάσει όμορφες στιγμές με τους φίλους του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Εδώ και λίγες ημέρες, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται στο αγαπημένο του ελληνικό νησί, στους Παξούς. Από τα στιγμιότυπα που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους, φαίνεται πως περνάει υπέροχα. Την Κυριακή δημοσίευσε δύο νέα video, τα οποία ονομάζει “Πάμε μια βόλτα” Α’ και Β’ μέρος, από τις βόλτες του στο μαγευτικό νησί του Ιονίου. Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει, αυτό το νησί του δίνει έμπνευση για τις νέες του δουλειές.

Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης μας ταξιδεύει στους Παξούς υπό τους ήχους τραγουδιού της Μαρίζας Ρίζου και όπως σημειώνει σε μία από τις αναρτήσεις του: “Όταν κάνεις βόλτες στο νησί, ακούς αυτό το τραγούδι από την Μαρίζα και σκέφτεσαι… – Εδώ σύντομα θα ξανακάνω γύρισμα”.

Read More

And More