Χρήστος Μενιδιάτης: Έγινε πατέρας για τρίτη φορά!

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται ο Χρήστος Μενιδιάτης και η σύζυγός του Νάνσυ Μπίσια μερά τη γέννηση και το τρίτου παιδιού τους. Λίγο μετά το τέλος των επιτυχημένων εμφανίσεων στο Posidonio με τον Γιάννη Πλούταρχο, ο Χρήστος Μενιδιάτης έγινε και πάλι πατέρας.

Το ζευγάρι που είχε ήδη δυο αγόρια απέκτησε σήμερα και τον τρίτο γιο και είναι στα καλύτερά του. Από νωρίς οι δυο τους βρέθηκαν στο μαιευτήριο Ρέα για τον τοκετό, ενώ στο πλευρό του ευτυχισμένου πατέρα ήταν ο αδελφός του Βαγγέλης και ο κολλητός του φίλος Λευτέρης. Μάλιστα, όλοι μαζί, ανέβασαν και φωτογραφίες στα social media, από την αίθουσα αναμονής στο μαιευτήριο.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, λίγο μετά τον ερχομό του μωρού έγραψε στο Instagram “Άφιξη τιμώμενου προσώπου και ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο”

Άφιξη…Τιμώμενου Προσώπου…Να μας ζήσεις…Menis rules!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Christos Menidiatis (@christos_menidiatis) στις


Ενώ, την ίδια φωτογραφία ανέβασε και ο αδελφός του Βαγγέλης, αποκαλύπτοντας πως το όνομα του μωρού θα είναι… Κοσμάς!

Μολις γεννηθηκε κ ο τριτος.. να μας ζησει.. κ το μελλοντικο του ονομα, ΚΟΣΜΑΣ!! #newborn #boy #babyboy #family #happiness #Nephew

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Menidiatis Vaggelis (@menidiatis_vaggelis) στις


Δες τις φωτογραφίες στα social media:

Ευτυχισμένος πατέρας, ο γνωστός τραγουδιστής δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, μετά τον ερχομό του τρίτου παιδιού του. Σε συνέντευξη που είχε δώσει, άλλωστε, στο παρελθόν, είχε αναφέρει: “Πάντα θέλαμε πολλά παιδιά. Επιθυμούμε όσο πιο πολλά μάς φέρει ο Θεός. Η Νάνσυ μπήκε στον 4ο μήνα. Ο γιατρός λέει ότι μάλλον είναι αγόρι, αλλά είναι νωρίς για να το πούμε με απόλυτη σιγουριά. Θέλω να είναι αγόρι. Μου αρέσει που ηλικιακά θα είναι κοντά με τα αδέλφια του”.


Από τη βάφτιση του μεγάλου τους γιου με νονό τον Κωνσταντίνο Αργυρό


Από τα βαφτίσια του μικρού τους γιου

Να τους ζήσει!

Read More

And More