Ζέτα Δούκα: Ο σύζυγός της Μιχάλης Χατζηαντωνάς την καμάρωσε στο θέατρο! [pics]

Ζέτα Δούκα: Ο σύζυγός της Μιχάλης Χατζηαντωνάς την καμάρωσε στο θέατρο! [pics] | tlife.gr

Μετά από την επιτυχημένη συμμετοχή της στο θεατρικό μιούζικαλ “Γοργόνες και Μάγκες”, η Ζέτα Δούκα επέστρεψε στο θέατρο, ανεβάζοντας για ακόμη μια χρονιά τον συγκλονιστικό μονόλογο «Γράμμα σ’ ένα παιδί». Το βράδυ της Δευτέρας έγινε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης στο θέατρο Αλκμήνη και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα βρέθηκαν εκεί για να την καμαρώσουν.

Εκτός από τους φίλους και συναδέρφους της, δεν θα μπορούσε να λείπει και ο σύζυγός της Μιχάλης Χατζηαντωνάς. Ο αγαπημένος της βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και τη στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό εγχείρημα είτε στο θέατρο είτε στην τηλεόραση. Το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του TLIFE λίγο μετά το τέλος της παράστασης και φαινόταν πιο ευτυχισμένο από ποτέ! Ο Ζέτα και ο Μιχάλης βρίσκονται στα καλύτερά τους και απολαμβάνουν τη κάθε στιγμή της κοινής τους ζωής, μεγαλώνοντας παράλληλα την πανέμορφη κόρη τους, Θάλεια.

Δες τις φωτογραφίες:

Υρώ Λούπη-Μανώλης Ιωνάς-Ζέτα Δούκα-Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πέτρος Ξεκούκης-Ζέτα Δούκα-Γιάννης Βογιατζής-Γιώργος Βάλαρης-Μαρία Κορινθίου

Λίγα λόγια για το έργο:

Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι από το βιβλίο της Οριάνα Φαλάτσι και είναι αυτό που μας δημιούργησε έντονα την ανάγκη να ξανά ανεβάσουμε το “Γράμμα σε ένα παιδί που δεν γεννήθηκε ποτέ”. Μέσα από μια καινούργια ματιά, μια νέα διασκευή που θα σχολιάσει – μοιραίως- όλα αυτά που συμβαίνουν και στις μέρες μας….

«Τι σόι άνθρωποι είναι αυτοί που καίνε ανθρώπους; Νόμιζα ότι με τα κρεματόρια είχαμε τελειώσει. Έχουμε μπει σε μια σκοτεινή στενωπό χωρίς κανείς να είναι ακόμη σε θέση να “δει” τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Κινούμενη άμμος η χώρα, κινούμενη άμμος και όσα συμβαίνουν έξω από αυτήν. Αν ερχόσουν στον κόσμο θα μάθαινες τι είναι τα συναισθήματα, τι κάνει τους ανθρώπους να είναι άνθρωποι.

Θα μάθαινες τι είναι ο φόβος (πόσο φοβήθηκε άραγε ένα παιδί παλεύοντας με τον καπνό και τη φωτιά;) Θα μάθαινες τι είναι αγωνία, τι είναι η αγανάκτηση, τι είναι οργή και τι θυμός, πώς νιώθουν χιλιάδες άνθρωποι που φωνάζουν το δίκιο τους ανεβαίνοντας αργά και συντεταγμένα το δρόμο που απέκτησε τελικά τη δική του ιστορία, τη δική σου ιστορία. Η πραγματικότητα μας έχει ξεπεράσει. Τώρα βλέπουμε καθαρά ότι “ο Βασιλιάς είναι γυμνός”. Αν ζούσες και η μανούλα σου, σου διάβαζε το παραμύθι, θα γελούσες όπως όλα τα παιδιά όταν το πρωτακούν. Εμείς τώρα το συνειδητοποιήσαμε αλλά δεν μπορούμε να γελάσουμε, γιατί δεν είμαστε πια παιδιά».

Φωτογραφίες: NDP

READ more