Ζέτα Μακρυπούλια: O λόγος που χάλασε τη διατροφή της και τα γυρίσματα της νέας της ταινίας!

Σε μια έντονη επαγγελματική περίοδο βρίσκεται αυτό το διάστημα η Ζέτα Μακρυπούλια κάτι το οποίο αποζητά, καθώς την κάνει να νιώθει πιο δημιουργική, όπως έχει δηλώσει σε ευνεντεύξεις της. Άλλωστε, στην προσωπική της ζωή, απολαμβάνει την ηρεμία και την αγάπη στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Σύφωνα με το περιοδικό Hello! η Ζέτα Μαρυπούλια έπειτα με την αναμέτρηση με το ρόλο της “Sugar”, στο μιούζικαλ “Μερικοί το προτιμούν καυτό” επιστρέφει μ’ έναν ακόμη διαφορετικό ρόλο, αυτή την φορά στο κινηματογραφικό πανί και στη νέα ταινία του Νίκου Ζαπατίνα, με τίτλο “Στα καλά καθούμενα”.

/

Το περιοδικό βρέθηκε στα γυρίσματα, τα οποία αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται στην Κυλλήνη. Η όμορφη ηθοποιός παρέα με την καλή της φίλη Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τους: Οδυσσέα Σπηλιόπουλο, Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους και Τζόυς Ευείδη, ξεκίνησαν τα γυρίσματα την προηγούμενη Δευτέρα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι γνωστό ότι προσέχει αυστηρά τη διατροφή της, αλλά αυτή τη φορά λόγω των πολύωρων γυρισμάτων υπέκυψε σε ένα σουβλάκι.

/

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ολοκληρωθούν περίπου στις 20 Ιουνίου και θα βρίσκεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον προσεχή Οκτώβριο.

/

Διάβασε περισσότερα στο Hello! που κυκλοφορεί!

Read More

And More