5 παιδιά με διάσημους γονείς που έγιναν πιο γνωστά από τη μαμά και τον μπαμπά τους

Το να είσαι διάσημος έχει τις δυσκολίες του. Λίγο οι προβολείς, λίγο πως αισθάνεσαι ότι μία κάμερα σε παρακολουθεί 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, λίγο ότι πρέπει να είσαι συνέχεια στην τελειότερη εκδοχή του εαυτού και της εμφάνισης σου, ε, πολύ θέλει για να κάνουν τα πρώτα ζόρια την εμφάνιση τους;

Το κλειδί είναι σε ποια ηλικία η δημοσιότητα σου “χτυπάει” την πόρτα. Γιατί είναι εντελώς διαφορετικό να είσαι 25 και εντελώς 5. Άλλωστε, η βιομηχανία του HollyWood αναζητά με ιδιαίτερο πάθος το παιδί – θαύμα, το οποίο θα μεταμορφώσει στο Next Big Thing σε παγκόσμια κλίμακα.

Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, όταν το παιδί έχει ήδη διάσημους γονείς. Βέβαια, πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις, οι οποίες επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Τι συμβαίνει, δηλαδή, όταν ένα παιδί διάσημων γίνεται ακόμα πιο γνωστό και από τους γονείς του; Τα παραδείγματα από τη βιομηχανία του θεάματος μόνο λίγα δεν τα λες.

Miley Cyrus & Billy Ray Cyrus

Ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, της προαναφερθείσας περίπτωσης. Η Miley δε χρειάστηκε να περιμένει την ενηλικίωση της, για να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές σε κάθε γωνιά αυτού του πλανήτη. Σε ηλικία 12 ετών επιλέγεται από τους υπεύθυνους του Disney Channel ως η πρωταγωνίστρια της εφηβικής σειράς, “Hannah Montana”. Η Miley αποσπά πληθώρα βραβείων, κυκλοφορεί τραγούδια που γίνονται hits και οι fans την περιμένουν παντού με μανία. Την πορεία, νομίζω ότι τη γνωρίζεις πολύ καλά. Κάπως έτσι, ο μπαμπάς της, Billy Ray Cyrus, πέρασε στο παρασκήνιο, δίνοντας τη θέση του στη μεγαλύτερη του κόρη.

Jaden Smith, Willow Smith & Will Smith

Και αν νομίζεις ότι ο Billy Ray Cyrus ήταν ο πιο άτυχος της υπόθεσης, ο Will Smith μπορεί να το διαψεύσει. Ο γιος του γίνεται πρωταγωνιστής στο remake του Karate Kid, σε ηλικία 12 ετών. Η συνέχεια; λαμπρή. Οι συμμετοχές του σε ταινίες αυξάνονται και πληθύνονται, με τον ίδιο να μην μπορεί να περιοριστεί στην υποκριτική, ανοίγοντας τα φτερά του και στη δισκογραφία. Τη μεγάλη αγάπη της μικρής του αδερφής. Πριν καν τελειώσει το δημοτικό, η Willow κυκλοφορεί το πρώτο της single. Οι δυο τους αποκτούν αμέτρητους θαυμαστές, κάνοντας τον πατέρα τους να αναρωτιέται: “Που πήγαν οι δικοί μου fans”;

Angelina Jolie & Jon Voigt

O πατέρας της ηθοποιός και σκηνοθέτης. Η ίδια πολυτάλαντη και πολυπράγμων. Μπορεί ο πατέρας της να μετρά πολλά χρόνια εμπειρίας, όμως, η Angelina δεν άφησε δόξα για κανέναν άλλον πέρα από τον εαυτό της. Χωρίς να κρύβει την κακή σχέση που έχει με τον μπαμπά της, η ίδια έγινε η πρωταγωνίστρια πετυχημένων ταινιών και αναρίθμητων σεναρίων για τη σχέση της με τον πρώην άντρα της, Brad Pitt.

Enrique & Julio Iglesias

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Έτσι, δε λένε; E, έτσι και έγινε. Κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται αν θα είχε θέση στο μουσικό στερέωμα χωρίς τον πατέρα του, ο μεγαλύτερος star της latin μουσικής σκηνής, κατάφερε να ξεχωρίσει και να χαράξει το δικό του δρόμο. Με hits που τα τραγουδάς σαν να μην πέρασε μία ημέρα από την κυκλοφορία τους και εμφάνιση μοντέλου, ο Enrique συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των θαυμαστριών του, τις οποίες συναντάς και στις πέντε ηπείρους.

Bella, Gigi Hadid & Yolanda Foster

Η θεωρία με το μήλο επιβεβαιώνεται και σε αυτή την περίπτωση. Οι δύο καλοπληρωμένες καλλονές πήραν την ομορφιά της μαμάς, πασίγνωστου μοντέλου των 80s και 90s και τη σοφία του μπαμπά. Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι βρίσκονται στην κορυφή του χώρου της μόδας.

Και έπεται συνέχεια…

(πηγή φωτογραφιών: @mileyraycyrus, @gigihadid, @enriqueiglesias, @angelinajolie, @jadensmith Instagram Account)

Read More

And More