«Compliance Team of the Year» και 6 βραβεία για τον Όμιλο ΟΤΕ στα Compliance Awards 2023

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε ο Όμιλος ΟΤΕ στα Compliance Awards 2023, καταδεικνύοντας για ακόμα μία φορά τη δέσμευσή του απέναντι στην Κανονιστική Συμμόρφωση και κατανοώντας πλήρως τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει στην ανάπτυξη των εταιρειών. Πιο συγκεκριμένα, η Ομάδα της Κανονιστικής Συμμόρφωσης απέσπασε τη μεγαλύτερη διάκριση του θεσμού, ως “Compliance Team of the Year”, και ακόμη 6 σημαντικά βραβεία:

• 1 Platinum βραβείο στην κατηγορία «Best Compliance and Ethics Project»,
• 3 Gold βραβεία στις κατηγορίες «Best Compliance and Ethics Project», «Best Compliance Risk Mapping Project», «Best Diversity & Inclusion Project»
• 2 Silver Βραβεία για τα έργα «Best Compliance Team – Telecoms, Media & Technology sector», και «Compliance Awareness Activity».

Με αφορμή τις διακρίσεις του Ομίλου ΟΤΕ, ο κ. Άρης Δημητριάδης, Executive Director Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Διαχείρισης Εταιρικών Κινδύνων & Ασφάλισης Ομίλου δήλωσε σχετικά: «Είμαι υπερήφανος για τις διακρίσεις αυτές, οι οποίες αποτελούν αναγνώριση των προσπαθειών όλων των ανθρώπων του Ομίλου. Συμβολίζουν την αφοσίωση και την εργατικότητα της ομάδας της κανονιστικής συμμόρφωσης, που ακολουθεί πρακτικές ηθικής συμμόρφωσης και διακυβέρνησης, που διασφαλίζουν την ανάπτυξη και την πρόοδο της εταιρείας».

Ο Όμιλος ΟΤΕ έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει Σύστημα Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Διαχείρισης Εταιρικών Κινδύνων, συμβάλλοντας στην υποστήριξη της Διοίκησης στη λήψη στρατηγικών αποφάσεων, με κύριο στόχο τη διαφύλαξη της ομαλής επιχειρησιακής λειτουργίας και της μελλοντικής επιχειρηματικής επιτυχίας.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν υιοθετηθεί σχετικοί Κώδικες, Πολιτικές και Διαδικασίες, προσδιορίζοντας την προσέγγιση του Ομίλου σε θέματα Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Διαχείρισης Εταιρικών Κινδύνων, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Read More

And More