Δες του νικητές που θα στείλουν τα παιδιά τους στην κατασκήνωση! Plus: Έκπτωση για όλες τις αναγνώστριες του TLIFE

Τα σχολεία κλείνουν και τα παιδιά τρελαίνονται για κατασκήνωση. Μήπως είσαι κι εσύ ανάμεσα στους τρεις τυχερούς που θα μπορέσουν να κάνουν τις διακοπές τους ΔΩΡΕΑΝ για μία εβδομάδα στη “Χώρα της Περιπέτειας” στην Αρχαία Ολυμπία, την κατασκήνωση που διευθύνει η ψυχολόγος Χρυσούλα.

Τα ονόματα των νικητών είναι τα εξής:
1. Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου
2. Βίλλη Ερωτόκριτου
3. Δέσποινα Ευαγγέλου

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικά για τον τρόπο που θα δηλώσουν την εβδομάδα που επιθυμούν να βρεθεί το παιδί τους στην κατασκήνωση. Μην ξεχνάς πως έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις μια ολόκληρη εβδομάδα ανάμεσα στις ημερομηνίες 19 Ιουνίου με 11 Ιουλίου.

ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Πολλοί δηλώσατε συμμετοχή για την κατασκήνωση “Χώρα της Περιπέτειας” και επειδή στην κλήρωση θα επιλεχθούν 3 παιδιά… ψάξαμε και μάθαμε λεπτομέρειες για όσους δεν κέρδισαν και θέλουν να στείλουν τα παιδάκια τους!

Το παιδί σου μέσα από την κατασκήνωση μπορεί να μάθει πολλά πράγματα και να ψυχαγωγηθεί. Θα κάνει καινούριους φίλους, θα παίζει, θα γυμνάζεται, θα έρθει επαφή με άλλα ζώα όπως τα άλογα και κάθε μέρα θα μαθαίνει και κάτι καινούριο!
Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη σας ενημερώνει…
Η κατασκήνωση “Χώρα της Περιπέτειας” κοστίζει 30 εύρω την ημέρα. Όλες όμως οι αναγνώστριες του Tlife θα έχουν 15% έκπτωση για να στείλουν τα παιδάκια τους! Επίσης καλύτερη τιμή γίνεται και σε παιδιά από την ίδια οικογένεια ή φιλική συντροφιά.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
210-5822957, 6932438874

Read More

And More