8 διάσημες ηθοποιοί που ήταν σε ενδιαφέρουσα στα γυρίσματα πετυχημένων ταινιών

Δεν ξέρω για εσένα, πάντως εγώ θαυμάζω τους ηθοποιούς. Γιατί, το να μπορείς να ενσαρκώσεις τόσο δυνατά έναν ρόλο, ώστε στο τέλος να ταυτιστείς πλήρως με αυτόν θέλει ταλέντο. Πολύωρα γυρίσματα, επαναλήψεις των ίδιων σκηνών μέχρι να βγει άρτιο αποτέλεσμα και ακόμα μεγαλύτερος χρόνος προετοιμασίας. Σκέψου, απλά, ότι μερικές γυναίκες έχουν μία ακόμα δυσκολία: να είναι άριστες στη δουλειά τους, όσο η εγκυμοσύνη κάνει την κοιλιά τους να φουσκώνει. Ποιες πολύ διάσημες σταρ τα έφεραν εις πέρας;

Reese Witherspoon 

(@costumeenthusiast)

Αν παρατηρήσεις με ιδιαίτερη προσοχή το “Vanity Fair (2004)“, θα διαπιστώσεις: (α) ότι η Reese είναι εξαιρετικά ταλαντούχα και (β) πόσο τέλεια, αλλά κάπως άβολα ήταν τα ρούχα της. Καθόλου τυχαίο, αφού η γνωστή ηθοποιός διένυε τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, όταν τα γυρίσματα ξεκίνησαν, με αποτέλεσμα τόσο οι ενδυματολόγοι της ταινίας να φέρουν μόνο ριχτά φορέματα, όσο και όλες τις σκηνές να γυριστούν μέσα σε έναν μόλις μήνα.  

Gal Gadot

(@galgadot)

Μέλλουσα μαμά με σούπερ δυνάμεις; Και όμως, η Gal το έκανε – με τεράστια επιτυχία. Και χωρίς να το καταλάβουν πολλοί, με τον επαγγελματισμό της να μην την εμποδίζει να δραματοποιεί πολύ δύσκολες σκηνές, οι οποίες πέρα από το τρόπο απαιτούσαν και… κόπο. Wonder Woman (2017) η Gal!

Halle Berry

(@xmen.fan)

Στην 7η – συνολικά – ταινία των X-Men (2014) η βραβευμένη ηθοποιός και μαμά κλήθηκε να φορέσει την υπερβολικά στενή στολή της Storm. Όλα αυτά, πριν μάθει ότι περιμένει το δεύτερο της παιδί, είδηση που άλλαξε τα πλάνα της παραγωγής, με τις πιο απαιτητικές ταινίες να προηγούνται και τα στενά ρούχα να αποκτούνται σε ένα νούμερο μεγαλύτερο.

Scarlett Johannson 

(@avengers)

Αν τη ρωτήσεις τι θυμάται από τα γυρίσματα των Avengers (2015), η ίδια θα σου απαντήσει ειλικρινώς τα αμέτρητα διαλείμματα σε κάθε σκηνή, προκειμένου να μην πονάει και τις αναρίθμητες ώρες στο μοντάζ, προκειμένου οι ειδικοί να μικρύνουν για λίγο την κοιλίτσα τους που μέσα της έκρυβε ένα μωρό ήδη για τέσσερις μήνες.

Emily Blunt 

(@emily.bluntt)

Σοφή αποδείχθηκε η απόφαση της Emily να προτιμήσει την παιδική ταινία “Into The Woods (2014)” εις βάρος άλλων προτάσεων που είχε την ίδια χρονιά. Τα παραδοσιακά και ιδιαίτερα ριχτά ρούχα εποχής την βοήθησαν να κρύψει την φουσκωμένη της κοιλιά, που ανυπομονούσε να φέρει σε 5 μήνες από εκείνη τη στιγμή την κόρη της εν ζωή.

Drew Barrymore

(@blendedmovie)

Δύο μόλις ημέρες πριν υπογράψει το συμβόλαιο της για το “Blended (2014)”, το γλυκό κορίτσι του Hollywood έμαθε ότι ήταν έγκυος. Η πληροφορία αυτή σε συνδυασμό με μερικά προβλήματα που καθυστέρησαν την έναρξη των γυρισμάτων οδηγούν στο εξής αποτέλεσμα: η κοιλιά της να είναι αρκετή, ήδη από το πρώτο “Cut”.

Penelope Cruz

(@pirates_of_the_carribean_insta)

Το τελευταίο μέρος των “Πειρατών της Καραϊβικής(2011)” επιφύλασσε στην ηθοποιό την πιο γλυκιά έκπληξη: αυτή της εγκυμοσύνης. Λίγο νωρίτερα από ό,τι περίμενε, αφού η εξωτική πρωταγωνίστρια έμαθε τα χαρμόσυνα νέα την πρώτη εβδομάδα των γυρισμάτων της ταινίας.

Kate Winslet 

(@thedivergentseries)

Αν η “Τριλογία της Απόκλισης (2013)” είναι μία από τις αγαπημένες σου ταινίες, τότε σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι η σκληρή Kate σχεδόν σε όλες τις σκηνές, “κρατάει” μπροστά από την κοιλιά της έναν μεγάλο φάκελο. Η αρχή των γυρισμάτων την βρήκε στον 6ο μήνα της, με τον επαγγελματισμό της να μην την εγκαταλείπει στιγμή, αφού μετά τη γέννηση του γιου της, Bear, η ίδια ζήτησε από τον σκηνοθέτη να ξαναγυρίσουν όσες σκηνές δεν ήταν άρτιες. 

And More