Ο Πρίγκιπας Harry θέλει να αποκτήσει κόρη και τώρα το ξέρουμε όλοι!

“Δεν με νοιάζει το φύλο του, γερό και δυνατό να είναι”. Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη απάντηση που ακούς πλέον από κάθε ανδρόγυνο που περιμένει… τον πελαργό. Και αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια, φυσικά, αφού προέχει η καλή υγεία και σωστή ανάπτυξη του εμβρύου και μετέπειτα του βρέφους, ενώ όλες οι υπόλοιπες “λεπτομέρειες” έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Έλα, όμως, που ορισμένοι γονείς -και κυρίως μπαμπάδες, χωρίς να θέλω να τους θίξω, βέβαια- είναι πολύ συγκεκριμένοι στο τι περιμένουν από το μωρό που έρχεται! Σε αυτή την κατηγορία, λοιπόν, ανήκει μάλλον και ο Πρίγκιπας Harry, ο οποίος όπως ανακοινώθηκε και επίσημα τις προηγούμενες ημέρες, περιμένει το πρώτο παιδί του με την σύζυγό του, Meghan Markle, λίγους μόλις μήνες μετά τον γάμο τους!

Για την ιστορία, το ζεύγος παρευρέθηκε στους ποδηλατικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της αθλητικής διοργάνωσης Invictus Games, ενός διεθνούς θεσμού που θέσπισε ο ίδιος ο Harry και στον οποίο συμμετέχουν τραυματίες πολέμου και βετεράνοι του στρατού. Εκεί, και ενώ ο Δούκας του Sussex περπατούσε ανάμεσα στον κόσμο που παρακολουθούσε τον αγώνα, κάποια γυναίκα από το κοινό του φώναξε: “Ελπίζω να είναι κορίτσι!”, με τον ίδιο να της απαντά από μακριά: “Το ίδιο ελπίζω κι εγώ!” και έπειτα να απομακρύνεται με την φρουρά του.

https://instagram.com/p/BpMjkErCur-/?

Φαίνεται πως ο Harry είναι ξεκάθαρος στις προσδοκίες του και πολύ θα ήθελε το μωρό που θα αποκτήσει την άνοιξη του 2019 να είναι τελικά κορίτσι! Λες, λοιπόν, να περιμένουν την μικρή Diana;

And More