Moms To Be

Οι διάσημες γυναίκες που είναι έγκυες τώρα

Η εγκυμοσύνη είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες και χαρούμενες στιγμές στη ζωή μίας γυναίκας. Ιδιαίτερη, γιατί βιώνεις την κατάσταση αυτή για πρώτη φορά, με αποτέλεσμα να μην είσαι σίγουρη αν όλα αυτά που (πρέπει να) κάνεις είναι σωστά. Χαρούμενη, γιατί μετά από περίπου 9 μήνες, το μωράκι σου θα έρθει στον κόσμο αυτό και τα συναισθήματα που θα γεννήσει στην ψυχή σου θα είναι μοναδικά. Σε αυτήν ακριβώς τη φάση βρίσκονται τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, μερικά πολύ διάσημα κορίτσια, που αγαπάς και (παρ)ακολουθείς. Πριν κάνεις catch-up στην μνήμη σου, κάνε scroll – down!

Chiara Ferragni

(@chiaraferragni)

Το κορίτσι που δίνει μία πιο παιχνιδιάρικη νότα στο timeline μας με τα εκπληκτικά βιντεάκια που ανεβάζει με τον μικρό Leo, είναι έγκυος ξανά. Αυτή τη φορά περιμένει κοριτσάκι και είμαστε σίγουροι ότι η συνύπαρξη με τον μικρούλη της θα είναι κάτι παραπάνω από αστεία και… περιπετειώδης.

Emily Ratajkowski

(@emrata)

Mom to be και η Emrata! Το μοντέλο που θαυμάζεις για το σώμα της, θα αποχωριστεί για λίγο τους κοιλιακούς της, για να φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο αυτό το πρώτο της μωράκι. Ποιος θα ξεχάσει το εξώφυλλο της στη Vogue λίγες ημέρες πριν;

Hilary Duff

(@hilaryduff)

Ξεκίνησε την καριέρα της από παιδί και τώρα ετοιμάζεται να αποκτήσει το δεύτερο μικρό της. Μάλιστα, στο post ανακοίνωσης της, ο σύζυγος της σχολίασε ότι τελικά η καραντίνα έχει και τα καλά της. Με το καλό!

Karlie Kloss

(@karliekloss)

Άλλο ένα μοντέλο στη σημερινή μας λίστα! Μπορεί η ίδια να το κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό μέχρι να περάσουν οι πρώτοι τέσσερις μήνες – και το εκπληκτικό της σώμα να την βοήθησε ιδιαίτερα – , όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι σε λίγους μήνες η Karlie Kloss θα είναι μία ευτυχισμένη μαμά. Και όλα αυτά δύο περίπου χρόνια μετά τον γάμο της με τον 35χρονο Kushner.

Elsa Hosk

(@elsahosk)

Μπορεί το instagram της να ήταν γεμάτο από φωτογραφίες καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, όμως η αποκάλυψη της 29ης Σεπτεμβρίου ότι είναι έγκυος και μάλιστα σχεδόν στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, μας κάνει να πιστεύουμε ότι το αγγελάκι της Victoria’s Secret έκανε ανελέητο #throwback.

Emma Roberts

(@emmaroberts)

Η πετυχημένη ηθοποιός και ανιψιά της Julia Roberts περιμένει το πρώτο της παιδί, λίγο πριν κλείσει τα 30. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια τη φωτογραφία που βλέπεις παραπάνω, αποκαλύπτοντας μάλιστα στους διαδικτυακούς της φίλους ότι περιμένει αγοράκι. 

Rachel McAdams

(Getty Images)

Μπορεί η ίδια να μην έχει αναφερθεί ακόμα στην εγκυμοσύνη της, όμως, μία φωτογραφία παπαράτσι στα τέλη του προηγούμενου μήνα ήταν αρκετή, για να αποκαλυφθεί η κοιλίτσα της. Η Rachel διανύει περίπου τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει περιορίσει αρκετά τις δημόσιες εμφανίσεις της λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. 

Romee Strijd

(@romiestrijd)

Στις 28 Μαΐου, ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα εσωρούχων της Victoria’s Secret, ανακοίνωσε ότι, μετά από αρκετές προσπάθειες, περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Laurens Van Leeuwen (σ.σ. το αγόρι της τα τελευταία δέκα χρόνια). Μπορεί από τότε να κρατάει τα χαρτιά της κλειστά ως προς την εξέλιξη της εγκυμοσύνης, όμως, μην σου κάνει εντύπωση αν μέχρι το τέλος του μήνα φέρει το παιδί της στον κόσμο αυτό, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες του βρετανικού “People”, διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης.

 

And More