“Ο ψαράς κι η ψυχή του” στο θέατρο Αργώ! Οι παραστάσεις συνεχίζονται!

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις της παιδικής παράστασης Ο Ψαράς & η Ψυχή του του Όσκαρ Ουάιλντ, που παίζεται στο θέατρο Αργώ, σε παραγωγή της καλλιτεχνικής εταιρείας ΠΑΡΩΝ , μέσα από την έμπειρη ματιά του, αγαπημένου των παιδιών, Μιχάλη Κουκουλομμάτη, ο οποίος υπογράφει τη θεατρική διασκευή, τη σκηνοθεσία και τους φωτισμούς!

Πρόκειται για την ιστορία του νεαρού ψαρα Αργύρη και της όμορφης γοργόνας Ιρίνα, που καταφέρνουν να προσπεράσουν όλα τα εμπόδια και να ζήσουν μαζί!

Μια παράσταση, με σημαντικά μηνύματα για όλους, όπως η δύναμη της αγάπης, η αξία της φιλίας στη ζωή, η σημασία της καλλιέργειας του εσωτερικού μας κόσμου και της ψυχής μας, κόντρα στον υλισμό, η πίστη στο όνειρο!
Τα εντυπωσιακά κοστούμια και σκηνικά, που μας ταξιδεύουν ανάμεσα σε στεριά και βυθό ανήκουν στην Δέσποινα Βολίδη, η υπεροχη, πρωτότυπη μουσική στον Δαμιανό Πάντα και οι μαγικές χορογραφίες στον Αλέξανδρο Κουζιτσκιν!

Στον ρόλο του ψαρα Αργύρη, πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Μπανταδάκης, ενώ μαζί του παίζουν, χορεύουν και τραγουδούν οι Μαρία Βλαχοδημήτρη, Διονύσης Κλάδης, Διονύσης Δημητρακόπουλος, Έλενα Μιχαλάκη, Μαριάννα Μαυριανού!

Να σημειώσουμε πως μετά από κάθε παράσταση οι αγαπημένοι σας ήρωες σας περιμένουν να μιλήσετε και να φωτογραφηθειτε μαζί!

Infos
Παραστάσεις κάθε Κυριακή 11:00 και 15:00
Καθημερινές για σχολεία, επικοινωνία στα 2109953522 και 6930689680
Θέατρο Αργώ
Ελευσινίων 15, 10437 Αθήνα
Στάση Μετρό Μεταξουργείο
Τηλ. ταμείου: 210 5201684-5

Read More

And More