Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας με μεγάλο διαγωνισμό της Κλινικής ΡΕΑ: Κερδίστε τρεις δωρεάν κύκλους εξωσωματικής

Η Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής της Κλινικής ΡΕΑ (REA IVF), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας στις 15 Ιουνίου, προσφέρει σε τρία (3) τυχερά ζευγάρια από έναν δωρεάν Κύκλο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα!

Από τις 19 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου, μπορείς να δηλώσεις και εσύ συμμετοχή στο διαγωνισμό της Κλινικής ΡΕΑ και να διεκδικήσεις έναν από τους τρεις (3) κύκλους ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής (IVF) που προσφέρει η Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής! Κάθε δωρεάν Κύκλος Εξωσωματικής Γονιμοποίησης περιλαμβάνει το κόστος των φαρμάκων, των εξετάσεων και του υγειονομικού υλικού που έχουν άμεση σχέση με τις ανωτέρω ιατρικές πράξεις, καθώς και τις αμοιβές των μαιών της Μονάδας Γονιμότητας (IVF) της Κλινικής.

Η Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής της ΡΕΑ προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες Κλινικής και Εργαστηριακής Υπογονιμότητας, διαθέτει έμπειρους ιατρούς και εμβρυολόγους, καθώς και εξειδικευμένες μαίες και νοσηλευτικό προσωπικό. Επιπλέον, η Μονάδα έχει εγκαταστήσει και εφαρμόσει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας Μονάδων Ιατρικής Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής & Τράπεζας Κρυοσυντήρησης, και έχει πιστοποιηθεί κατά TEMOS για την ποιότητα στη διεθνή αναπαραγωγική φροντίδα, κατά τα ISO 9001:2008, καθώς και με το BS EN 15224:2012, για την παροχή των υπηρεσιών της.

Ο διαγωνισμός ξεκινά την Τρίτη 19 Ιουνίου και η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 9 Ιουλίου! Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπική επικοινωνία από την Κλινική ΡΕΑ.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα που ακολουθεί και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να κερδίσει ένα από τα δωρεάν πακέτα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης! Για να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό είναι απαραίτητη η αποδοχή των Όρων Συμμετοχής*.

 

[contact-form-7 id=”781194″ title=”Φόρμα Διαγωνισμού REA”]

Read More

And More