Noon Year’s Eve: Το μεγαλύτερο trend για την οικογενειακή Πρωτοχρονιά και πώς γίνεται!

Έφτασε η μεγάλη στιγμή! Σε λίγε ώρες θα αποχαιρετήσουμε τον γέρο χρόνο και την θέση του θα πάρει το χαρούμενο 2019! Όλοι είμαστε πανέτοιμοι να γιορτάσουμε το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν παρέα με τους αγαπημένους μας ανθρώπους! Τι γίνεται, όμως, με τα μικρά σου; Γιατί, εννοείται πως τα παιδιά έχουν τεράστια λαχτάρα να παραμείνουν ξύπνια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ώστε να συμμετέχουν στην επεισοδιακή αλλαγή του χρόνου, αλλά πώς σου φαίνεται η ιδέα ενός κουρασμένου, σαφέστατα νυσταγμένου, που έχει φάει 300 μελομακάρονα, παιδιού στις 12 τα μεσάνυχτα; Φέτος, λοιπόν, το Pinterest έχει δείξει πως ένα ολοκαίνουριο trend έχει επικρατήσει στις αναζητήσεις και τα pins του και σίγουρα θα σε ενθουσιάσει σαν ιδέα! Είναι το Noon Year’s Eve και η κεντρική ιδέα του “γεννήθηκε” αποκλειστικά για τα παιδιά!

Τι είναι Noon Year’s Eve; Το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς που μπορείς να κάνεις με όλη την οικογένεια και δεν χρειάζεται να περιμένει μέχρι τις 00:00, αλλά μπορεί να γίνει όλη την ημέρα! Και επειδή, όπως και με το… ενήλικο ρεβεγιόν, οι ιδέες μπορεί να είναι αμέτρητες, παρακάτω σου συγκέντρωσα μερικά από τα μεγαλύτερα trending topics του Pinterest για να κάνετε φέτος ένα φαντασμαγορικό Noon Year’s Eve πάρτι!

Φτιάξτε πάρτι poppers

Το κομφετί και ο χαρτοπόλεμος είναι πράγματα που κάνουν πολύ μεγάλη εντύπωση στα παιδιά! Φτιάξτε, λοιπόν, μικρές μηχανές… εκτόξευσης, χρησιμοποιώντας χάρτινα ρολά από χαρτί υγείας, τα οποία είτε θα βάψετε, είτε θα τυλίξετε με χαρτί περιτυλίγματος και στην μία άκρη τους θα κολλήσετε ένα κομμένο και δεμένο μπαλόνι. Γεμίστε το ρολό με πομ πον, κομφετί, glitter και χαρτοπόλεμο και τα παιδιά θα κάνουν ξέφρενο πάρτι!

Δημιουργήστε βροχή μπαλονιών

Πάρτι, και μάλιστα πρωτοχρονιάτικο, χωρίς μπαλόνια δεν γίνεται! Κάντε, όμως, ακόμη πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα, φτιάχνοντας έναν DIY “καταπέλτη μπαλονιών”! Πώς; Φουσκώστε όσα περισσότερα χρωματιστά μπαλόνια αντέχετε και έπειτα τοποθετήστε τα πάνω σε ένα μεγάλο κομμάτι μεμβράνης (αυτή που στρώνουμε στα δάπεδα, όταν βάφουμε τους τοίχους). Με χαρτοταινία, κολλήστε την μεμβράνη ψηλά στον τοίχο ή στην οροφή και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, τραβήξτε τις κολλητικές ταινίες, για να ξετυλιχτεί η μεμβράνη. Έτοιμη η βροχή μπαλονιών!

Παίξτε το κυνήγι του θησαυρού

Όλα τα παιδιά αγαπούν ένα καλό κυνήγι θησαυρού! Επομένως, θα είναι πολύ δύσκολο να αντισταθούν σε αυτή την μεγάλη πρόκληση που θα τους ετοιμάσεις! Κρύψε τα αντικείμενα της φωτογραφίας σε διάφορα (δύσκολα) σημεία του σπιτιού και έπειτα εκτύπωσε αυτή την φωτογραφία, για να μοιράσεις την λίστα στα παιδιά! Και τώρα ξεκινάει η μεγάλη διασκέδαση! Μπορείς να τους ανταμείβεις με ένα αγαπημένο τους γλύκισμα, όταν ολοκληρώσουν την διαδικασία και βρουν όλα τα κρυμμένα αντικείμενα, ώστε η πρόκληση να είναι ακόμη μεγαλύτερη!

Φτιάξε τα πιο χαλαρωτικά mocktails

Όπως ξέρεις, τα παιδιά έχουν την τάση να μιμούνται τις συμπεριφορές και τις κινήσεις των γονιών τους. Όταν, λοιπόν, σε βλέπουν να πίνεις την γιορτινή σαμπάνια ή ένα αντυπωσιακό cocktail για την αλλαγή του έτους, θα θέλουν και εκείνα να κάνουν μια πρόποση σαν εσένα! Φτιάξε, λοιπόν, το παραδοσιακό βραδινό γάλα τους με πολύ ευφάνταστο τρόπο! Σέρβιρέ τους το ζεστό γάλα σε ένα ποτήρι, το οποίο προηγουμένως θα έχεις βουτήξει σε πολύχρωμη τρούφα, ώστε να κολλήσει στο χείλος του. Και για έξτρα απόλαυση, κόψε την άκρη ενός μαλακού μπισκότου και πέρασέ το στο ποτήρι, σαν να ήταν μια φέτα ανανά στο αγαπημένο σου cocktail!

Read More

And More