Δίαιτα Orac: Η επόμενη εβδομάδα… που τόσο περίμενες!

Ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης ετοίμασε για εσένα τη συνέχεια του μενού της Δίαιτας Orac. “Σαφέστατα δεν πρέπει να περιμένεις να χάσεις τόσα πολλά κιλά, όσα όταν ξεκίνησες την δίαιτα. Όμως τώρα που το στομάχι σου έχει κλείσει, είναι καιρός να ενισχύσεις το μενού της ημέρας με περισσότερες μονάδες ORAC”. Έτσι και κιλά θα χάσεις – 1 με 2 την εβδομάδα – και θα αισθανθείς πιο υγιής. Το δέρμα σου θα λάμπει και θα δείχνεις ανανεωμένη.

Το νέο μενού μειώνει λίγο ακόμη τις θερμίδες. Όμως δεν θα πρέπει να ανησυχείς, καθώς αν έχεις ακολουθήσει την δίαιτα μέχρι σήμερα, ο οργανισμός σου έχει συνηθίσει σε λιγότερο φαγητό και δεν θα νώσεις ούτε λεπτό πείνα. Για να δεις και να τυπώσεις το μενού στο pc σου κάνε κλικ εδώ.

Το σημείωμα του Δημήτρη Γρηγοράκη για σένα!

“Για αποτελεσματική μείωση βάρους… (Χάσε Βάρος Τρώγοντας!!!). Aν κρίνω από τα σχόλια σας τόσο η ίδια η δίαιτα όσο και το Μενού της Δίαιτας Orac σας ενθουσίασαν! Η δίαιτα Orac βρήκε μεγάλη ανταπόκριση ανάμεσα σας και πολλές φίλες και φίλοι πέτυχαν αξιοσημείωτη απώλεια βάρους. Ήρθε λοιπόν η ώρα να σας παρουσιάσω το Μενού της δεύτερης εβδομάδας της Δίαιτας Orac, το οποίο αποτελεί μία ελκυστική πρόταση για την αποτελεσματική μείωση του σωματικού βάρους, χωρίς να δημιουργούνται δυσάρεστα φαινόμενα στέρησης και πείνας!

Το Μενού αυτό περιλαμβάνει έναν εξαιρετικά μελετημένο συνδυασμό αντιοξειδωτικής πρόσληψης Μονάδων Orac, καθημερινά, από τρόφιμα ανώτατης θρεπτικής αξίας. Μέσα από μία σειρά χορταστικών προτάσεων επιτυγχάνεται ένα μοναδικό αποτέλεσμα: η διατήρηση της υγείας σε υψηλό επίπεδο, μέσω του εφοδιασμού σημαντικών θρεπτικών ουσιών με σπουδαία σημασία για τη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.

Ταυτόχρονα, εξ΄ αιτίας ενός διπλού μηχανισμού, ο οποίος περιλαμβάνει τη μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και τον περιορισμό του οξειδωτικού στρες, λόγω αυξημένης παρουσίας αντιοξειδωτικών τα οποία ενισχύουν τη μεταβολική λειτουργία του οργανισμού, επιτυγχάνεται μείωση βάρους με ασφαλή και πάνω απ΄ όλα γευστικό τρόπο! Συγκεκριμένα ο μέσος όρος της ημερήσιας αντιοξειδωτικής πρόσληψης υπολογίζεται σε 8.444 μονάδες Orac. Η ποσότητα αυτή είναι διπλάσια από εκείνη που συστήνει ο Αμερικάνικος Οργανισμός Γεωργίας – U.S.D.A. (Μ.Ο.: 4.000 Orac), ωστόσο απαραίτητη για την αντιμετώπιση του φαινόμενου του Οξειδωτικού στρες που προκύπτει από την εφαρμογή μίας υποθερμιδικής διατροφής. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός σας θα λειτουργεί σωστά, τόσο βιολογικά όσο και μεταβολικά, πράγμα που είναι αναγκαίο για την επιτυχή έκβαση της προσπάθειας σας!

Το Μενού της «Νέας Αντιοξειδωτικής Δίαιτας Orac» για τη δεύτερη εβδομάδα περιλαμβάνει όλες τις νέες διατροφικές αντιλήψεις, οι οποίες συνδυάζονται λειτουργικά στην υπηρεσία της μείωσης βάρους, αλλά και της υγείας!!!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο βιβλίο μου η «Νέα Αντιοξειδωτική Δίαιτα Orac», που κυκλοφορεί από τις ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, Αθήνα 2010

Αναγκαίες συμβουλές:

– Να στραγγίζετε τα λαδερά φαγητά!
– Να υπολογίζετε το μέγεθος της μερίδας όσο μία μερίδα εστιατορίου (περίπου 200 γρ). – Να ακολουθείτε την εποχικότητα των φρούτων και των λαχανικών!
– Να υπολογίζετε το μέγεθος της μερίδας όσο μία μερίδα εστιατορίου (περίπου 200 γρ). – Να ακολουθείτε την εποχικότητα των φρούτων και των λαχανικών!
– Να υπολογίζετε το μέγεθος της μερίδας όσο μία μερίδα εστιατορίου (περίπου 200 γρ).
– Να ακολουθείτε την εποχικότητα των φρούτων και των λαχανικών!

Καλή επιτυχία

Read More

And More