Το τελευταίο μενού της Απόλυτης Καλοκαιρινής Δίαιτας του Δημήτρη Γρηγοράκη…

Κατάφερες και ακολούθησες το πρόγραμμα της Απόλυτης Καλοκαιρινής Δίαιτας. Και τις 5 εβδομάδες. Ανυπομονείς να τελειώνεις με το 6ο μενού για να μπορέσεις να επιστρέψεις στις παλιές σου αγαπημένες συνήθειες. Εδώ είναι και το λάθος σου. Πολλοί πιστεύουν ότι το να χάσει κάποιος βάρος είναι πιο δύσκολο από ότι να το σταθεροποιήσει. Σκοπός της έκτης λοιπόν εβδομάδας και του Δημήτρη Γρηγοράκη είναι να σε βοηθήσει να συντηρήσεις τα κιλά σου και να μην ξαναπάρεις ό, τι έχασες.

“Το φαινόμενο γιο – γιο, γνωστό και ως ¨ανακύκλωση¨ του βάρους, αφορά στην απώλεια κιλών και στη σταδιακή επανάκτησή τους. Οι επαναλαμβανόμενες αυξομειώσεις του βάρους επιδρούν αρνητικά, όχι μόνο στη ψυχική διάθεση, αλλά και στην υγεία” εξηγεί ο Κλινικός διαιτολόγος διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης.

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ-ΜΕΤΡΟ-ΠΟΙΚΙΛΙΑ
Είναι το τρίπτυχο του τελευταίου μενού που θα ολοκληρώσει την καλοκαιρινή σου προσπάθεια να μην ξαναπάρεις τα κιλά…
“Είναι ιδιαίτερα σημαντική η σταθεροποίηση του βάρους σε τακτά χρονικά διαστήματα. Το πλεονέκτημα στην περίπτωση αυτή είναι διπλό:
1. Στον μεταβολισμό: Ο οργανισμός αποκτά τον απαραίτητο το χρόνο προκειμένου να αποκαταστήσει τις βιολογικές λειτουργίες του που πιθανά έχουν επηρεαστεί αρνητικά.
2. Στην ψυχολογία: Κάνοντας «μία στάση» μπορείς πιο εύκολα να συνεχίσεις, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την προσπάθειά σου μακροπρόθεσμα”

Κάνε κλικ επάνω στην κάρτα του μενού για να δεις αναλυτικά τι περιλαμβάνει

Για να κατεβάσεις το πρόγραμμα διατροφής στον υπολογιστή σου, αλλά και να το εκτυπώσεις κάνε κλίκ εδώ

Read More

And More