Μάθε τα πάντα για τα βιολογικά προϊόντα

Θέλεις κι εσύ να είσαι σίγουρη πως τα προϊόντα που βάζεις στο τραπέζι σου είναι αγνά και ποιοτικά. Έχεις ακούσει για τα βιολογικά προϊόντα και προσπαθείς να τα εντάξεις καθημερινά στη διατροφή σου. Η ΜΙΝΕΡΒΑ και η νέα της σειρά με προϊόντα Βιολογικης Καλλιέργειας Χωριο, σε φέρνουν πιο κοντά στον κόσμο των βιολογικών προϊόντων. Γιατί έχουν όλοι δικαίωμα στη βιολογική διατροφή.

Έτσι ο νέος δικτυακός τόπος για τα Βιολογικά προϊόντα Χωρίο θα σου δώσει όλα τα μυστικά της βιολογικής γεωργίας, πως συμβάλουν βοηθούν στην καθημερινή διατροφή. Βρες ακόμη νόστιμες συνταγές με βιολογικά προϊόντα και πάρε ιδέες για το καθημερινό σου γεύμα.

Βιολογικά προϊόντα και τεχνολογία

Για να λαμβάνεις καθημερινά τα νεα της ΜΙΝΕΡΒΑ, μπες στο fan page στο Facebook (Δικαίωμα στα βιολογικά), και να βρίσκεις ό,τι νεότερο στις συνταγές και τον κόσμο των βιολογικών. Κάνε κλικ στην εικόνα και κάνε Like στην fan page!Μπορείς να ακολουθήσεις το “Δικαίωμα στα Βιολογικά” και από το Twitter σου. Λάβε πρώτη τα…τιτιβίσματα (tweets) του Χωριού. Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να ακολουθήσεις τη σελίδα.

Eπίσης, μπορείς να παρακολουθήσεις χρηστικά βίντεο στο κανάλι της Μινέρβα στο YouTube.

Αν πάλι έχεις στην τσάντα σου το hi-tech I-phone μπορείς να κατεβάσεις δωράν εκεί την εφαρμογή “Βιολογικό Χωρίο” από το Apple Store!

Στο www.horiobio.gr θα ενημερωθείς για την οικογένεια βιολογικών προϊόντων Χωριό, τη βιολογική διατροφή και τη συμβολή των βιολογικών προϊόντων στην παιδική διατροφή. Θα μάθεις, επίσης, για την προέλευση και την παραγωγή των βιολογικών προϊόντων Χωριό, από τον «δρόμο των βιολογικών», και θα δείτε να σας αποκαλύπτονται τα «μυστικά της γεύσης».

Read More

And More