Pizza, Burger, Club Sandwich! ΣΥΝΤΑΓΕΣ junk food με λιγότερες από 300 θερμίδες…

Είσαι σπίτι και νιώθεις μια λιγούρα… το χέρι φεύγει μηχανικά προς το τηλέφωνο και ξεκινάς να σχηματίζεις το τηλέφωνο του αγαπημένου σου delivery. Στοπ εκεί! Όχι, δεν θα σε βάλει κανείς να απαρνηθείς το αγαπημένο σου junk food. Γιατί όμως να μην τα απολαύσεις με λιγότερες θερμίδες;

Pizza, Burger, Club Sandwich, σπανακοπιτάκια και γλυκιές κρέπες με θερμίδες που δεν ξεπερνούν τις 300 ανά μερίδα και φυσικά από τα χεράκια σου. Δηλαδή με τα καλύτερα υλικά και την δική σου μαεστρία!

Η Κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Γεωργία Καπώλη μας δίνει τις συμβουλές για να μειώσεις τις θερμίδες, αλλά όχι τη γεύση!

Κάνε κλικ επάνω στην κάρτα με τη συνταγή που σε ενδιαφέρει και μάθε περισσότερα για το πως θα μειώσεις τις θερμίδες, αλλά και τα συστατικά και τον τρόπο παρασκευής των συνταγών!


ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ;
Η κλασική συνταγή έχει μέχρι και 400 θερμίδες, ενώ η παραπάνω light εκδοχή θα σου “γλιτώσει” 150 θερμίδες!

Δες μερικές ακόμη παρόμοιες και ΠΑΝΤΑ light συνταγές:


Burger σολομού
Έχει μόνο 190 θερμίδες

California Burgers με 370 θερμίδες

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ; Αν παρήγγελνες το πιάτο αυτό θα σου κόστιζε (εκτός από την τιμή) 415 θερμίδες, με την ελαφριά εκδοχή να σου “εξοικονομεί” 115 θερμίδες.

Δες μερικές ακόμη παρόμοιες και ΠΑΝΤΑ light συνταγές:


Sandwitch με τόνο και μαγιονέζα

Pork BBQ Sanwitch

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ; Αν δοκίμαζες έτοιμα σπανακοπιτάκια τότε εκείνα θα είχαν το λιγότερο 230 θερμίδες η μερίδα. Η light και νόστιμη συνταγή μειώνει 80 θερμίδες…


Δες μερικές ακόμη παρόμοιες και ΠΑΝΤΑ light συνταγές:


Τυροπιτάκια κουρού

Αλμυρά σου με τόνο

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ; Αν εξαιρέσεις την πιθανότητα να γνωρίσεις το όμορφο delivery boy, το μόνο που θα σου δώσει μια κλασική πίτσα είναι 360 θερμίδες. Η εκδοχή αυτή θα γλιτώσει τον οργανισμό σου από 90 θερμίδες.

Δες μερικές ακόμη παρόμοιες και ΠΑΝΤΑ light συνταγές:


Γρήγορη Πίτσα μαργαρίτα με


Πίτσα με καραμελωμένα κρεμμύδια – 232 θερμίδες

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ; Mια απλή κρέπα σοκολάτα μπισκότο μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 300 θερμίδες. Η συνταγή αυτή σε απαλλάσσει από 100 ολόκληρες θερμίδες. Plus – Στην συνταγή αυτή είναι οι δύο κρέπες που έχουν 200 θερμίδες…

Δες μερικές ακόμη παρόμοιες και ΠΑΝΤΑ light συνταγές:


Κρέπες με σος βερύκοκου
190 θερμίδες

Banana Split Light με 280 θερμίδες

Read More

And More