#LegsChallenge: Ακολούθησε τη Μάντη Περσάκη και απόκτησε σέξι και καλλίγραμμα πόδια

Καλλίγραμμα πόδια. Και ταυτόχρονα γυμνασμένα. Είναι το όνειρο σου. Αυτό το καλοκαίρι θα σταματήσει να είναι άπιαστο! Γιατί εκτός από κόπο – μεταξύ μας θα λέμε πάντα την αλήθεια, τα είπαμε, τα συμφωνήσαμε – θέλει και τρόπο. Για το τελευταίο, φροντίζει, η, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη, η οποία και σήμερα είναι εδώ για να σε βοηθήσει να αποκτήσεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. 

Για αυτό, μας έχει ετοιμάσει ένα απολαυστικό Challenge, το οποίο εστιάζει στα… πόδια μας! Μπορείς να το κάνεις στο σπίτι, στο μπαλκόνι ή ακόμα και στην παραλία, αν δεν θες να χάσεις στιγμή από τις διακοπές σου. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να δουλεύεις την κάθε άσκηση 1 λεπτό την πρώτη εβδομάδα, 2 την δεύτερη, 3 την τρίτη και 4 την τέταρτη. Έτοιμη; 

Πριν ξεκινήσεις, μην ξεχνάς τα παρακάτω:

  • Μην παραλείψεις να κάνεις ένα μικρό ζέσταμα στην αρχή, προκειμένου να αποφύγεις τους τραυματισμούς.
  • Για τον ίδιο λόγο, μην βιαστείς να ολοκληρώσεις το πρόγραμμα, παραλείποντας τις απαραίτητες διατάσεις, μετά τη λήξη του προγράμματος.
  • Επαναλαμβάνεις τις ασκήσεις, παρατηρώντας πολύ προσεκτικά την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη και δεν προχωράς σε τυχόν πειραματισμούς, που ίσως σε τραυματίσουν.
  • Μην υπερβάλλεις στον αριθμό των επαναλήψεων μέσα στην ημέρα. Η σωστή άσκηση χρειάζεται ισορροπία, μέτρο και ρυθμό. Ξεκινάμε!

Άσκηση 1 

Άσκηση 2

Άσκηση 3

Άσκηση 4

Άσκηση 5 

 

Read More

And More