Ας γυμναστούμε με την Μάντη Περσάκη! 5 ασκήσεις για όλο το σώμα με δύο πανάκια

Είναι αυτές οι μέρες που ξέρεις ότι καλό είναι να ξεκινήσεις και πάλι γυμναστική, αλλά καθόλου δεν θες. Γιατί, μόλις γύρισες από τις διακοπές σου και θες χρόνο για να προσαρμοστείς στην παλιά σου καθημερινότητα. Δες το αλλιώς! Δεν χρειάζεται να κάνεις ολόκληρη προετοιμασία για να γυμνάσεις το σώμα σου. 

Για να είμαστε ειλικρινές, δεν χρειάζεται καν να μετακινηθείς από το σπίτι σου, απλά να φορέσεις τα αθλητικά σου, να δέσεις τα κορδόνια σου, να φτιάξεις μία Playlist που θα σού δίνει ώθηση, όταν θέλεις να σταματήσεις και την καλή σου διάθεση. Α, και ένα μπουκαλάκι με νερό, μιας και η ενυδάτωση είναι η μισή αρχοντιά. 

Για τα υπόλοιπα, φροντίζει η, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη, η οποία και φέτος θα σου αλλάξει το σώμα. Θα το γυμνάσει και θα το γραμμώσει. Πριν πατήσεις Play, πάρε δύο πανάκια από την κουζίνα σου και διάβασε τα παρακάτω. Ετοιμη; 

  • Πριν ξεκινήσεις την προπόνηση σου, μην παραλείψεις να κάνεις ένα μικρό ζέσταμα, προκειμένου να αποφύγεις τους τραυματισμούς.
  • Για τον ίδιο λόγο, μην βιαστείς να ολοκληρώσεις το πρόγραμμα, παραλείποντας τις απαραίτητες διατάσεις, μετά τη λήξη του προγράμματος.
  • Επαναλαμβάνεις τις ασκήσεις, παρατηρώντας πολύ προσεκτικά την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη και δεν υπερβάλλεις ως προς τον αριθμό των επαναλήψεων.
  • Προκειμένου να εκτελέσεις σωστά τις σημερινές ασκήσεις, προμηθεύσου μερικά πανάκια, τα οποία θα κάνουν το σώμα σου πιο ευλύγιστο και εσένα περισσότερο αποδοτική στις ασκήσεις που σου προτείνει η Μάντη Περσάκη.
  • Μην υπερβάλλεις στον αριθμό των επαναλήψεων μέσα στην ημέρα. Η σωστή άσκηση χρειάζεται ισορροπία, μέτρο και ρυθμό. Ξεκινάμε…

Άσκηση 1

Άσκηση 2

Άσκηση 3

Άσκηση 4

Άσκηση 5

Read More

And More