Ασκήσεις στο σπίτι για γραμμωμένα και σέξι πόδια

Προσπαθείς να ασκείσαι όσο πιο συχνά μπορείς αν και δεν καταφέρνεις πάντα να παραμένεις τυπική στις επισκέψεις σου στο γυμναστήριο. Έχεις δώσει όμως μια υπόσχεση στον εαυτό σου ότι μέχρι το καλοκαίρι η φυσική σου κατάσταση θα είναι βελτιωμένη, η κοιλιά σου επίπεδη και τα πόδια γραμμωμένα και πιο σέξι από ποτέ. 

Κι όσο αφορά στο δεύτερο, εκτός από το περπάτημα μπορείς να κάνεις καθημερινά στο σπίτι 4 απλές ασκήσεις που θα σε εντυπωσιάσουν με τα αποτελέσματα. Η αγαπημένη μας Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη είναι και πάλι εδώ με τις προτάσεις της. Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να απλώσεις το στρώμα στο πάτωμα, να βάλεις την αγαπημένη σου μουσική και να αντιγράψεις τις κινήσεις στα video που ακολουθούν. 

ΑΣΚΗΣΗ 1

Κάθομαι σε πλάγια θέση σε αγκώνα, με τα πόδια λυγισμένα. Εκπνέοντας και για 1’, τεντώνω το πάνω πόδι στην ευθεία του γονάτου και εισπνέοντας λυγίζω ξανά.

ΑΣΚΗΣΗ 2

Κάθομαι στην ίδια θέση με την προηγούμενη άσκηση, έχοντας το πάνω πόδι συνέχεια τεντωμένο και ανεβοκατεβάζω μπροστά στην ευθεία, επαναλαμβάνοντας για 1’.

ΑΣΚΗΣΗ 3

Παραμένω στην ίδια θέση, λυγίζω τα πόδια και έχοντας τα γόνατα ανοικτά, ενώνω τα πέλματα. Για 1’ με την εκπνοή ανοιγοκλείνω γόνατα , προσέχοντας να μην ξεκολλάνε τα πέλματα μεταξύ τους.

ΑΣΚΗΣΗ 4

Μένω σε πλάγια θέση και με την εκπνοή, ανεβοκατεβάζω το πάνω πόδι τεντωμένο για 1’ στην κάθε πλευρά.

Read More

And More