FITNESS RING! Πες ‘I Do’ στην Pilates που γυμνάζει όλο το σώμα

Η Pilates είναι από τις πιο αγαπημένες γυναικείες fit συνήθειες. Και όπως κάθε σχέση που γίνεται σοβαρή, χρειάζεται την επισημότητα ενός δαχτυλιδιού. Fitness Ring λοιπόν για να προσθέσεις λίγη ποικιλία και αντίσταση στις ασκήσεις σου, εξασκώντας κάθε σπιθαμή του σώματός σου.

Η Μαντη Περσάκη μας δείχνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, με το οποίο θα μάθεις να αξιοποιείς το Fitness Ring για να γυμνάσεις όλο το σώμα από την θαλπωρή του σπιτιού σου.

Γιατί Fitness Ring;
Η Pilates είναι τόσο αγαπητή μεταξύ των γυναικών ανα την υφήλιο για δύο λόγους. Σε γυμνάζει αποτελεσματικά στα σημεία ακριβώς που θέλεις, ενώ δεν “παραφουσκώνει” τους μύες, κάτι που κανένα fitnees girl δεν θέλει. Αντίθετα η μέθοδος είναι το Α και το Ω για τη σμίλεψη του σώματος και τη διατήρηση των θηλυκών καμπύλων.

Το Fitness Ring σου δίνει τη δυνατότητα να αυξήσεις την ένταση της εξάσκησης, να γυμνάσεις πιο αποτελεσματικά μπράτσα και μηρούς και να βάλεις περισσότερη ποικιλία στην αγαπημένη σου εξάσκηση. Ένα όργανο γυμναστικής για να ανέβεις Level στη γυμναστική, που μπορείς να έχεις στο σπίτι σου με μικρό κόστος: σχεδόν 10€!

Πως θα κάνεις τις ασκήσεις
Ξεκίνα πάντα την γυμναστική με mini ζέσταμα. Θέλεις να κάνεις μερικά πηδηματάκια επι τόπου; Προτιμάς διατάσεις; Ακόμη και ένα 10λεπτο έντονο περπάτημα αρκεί για να σε προετοιμάσει για την εξάσκηση.

Επανάλαβε κάθε άσκηση αργά και σταθερά. Μην βιάζεσαι να ολοκληρώσεις τις επαναλήψεις. Το μυστικό της αποτελεσματικότητας είναι οι αργές κινήσεις, τόσο από την πρώτη στη δεύτερη θέση, όσο και στην επαναφορά.

Επανάλαβε κάθε άσκηση 8 φορές, πάρε μια ανάσα και πέρασε στην επόμενη. Εκτέλεσε όλο το σετ 3 φορες

Φρόντισε να κάνεις το πρόγραμμα το λιγότερο 3 φορές την εβδομάδα.

Credits
Φωτογράφηση: Γιάννης Βασταρδής
Ευχαριστούμε την Μάντη Περσάκη για την παρουσίαση των ασκήσεων

Read More

And More