Γυμναστική με μία μπάλα Pilates: Ακολούθησε την Μάντη Περσάκη και γύμνασε όλο σου το σώμα

Είναι ένα ζεστό καλοκαίρι και ξέρεις ότι τώρα πλησιάζει η “καρδιά” του. Μπορεί οι συνθήκες να μην είναι και οι πιο ιδανικές για να φορέσεις τα αθλητικά σου και να ασκήσεις τα ροκανίσματα και τα push-ups, όμως, μην ξεχνάς ότι αν έχεις έναν στόχο, τότε όλα τα μπορείς. Και εσένα στόχος σου φέτος είναι να φορέσεις το μαγιό σου με αυτοπεποίθηση και να είσαι better than ever! 

Για αυτό, μην το πολυσκέφτεσαι! Φόρεσε οτιδήποτε σε βολεύει και δεν επιτρέπει στη ζέστη να σε αποσυντονίσει, βγάλε την μπάλα Pilates, που έχεις στην ντουλάπα σου και ακολούθησε βήμα – βήμα τις ασκήσεις που μοιράζεται σήμερα μαζί μας η, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη. Αν σου φανούν δύσκολες, κάνε ένα διάλειμμα και το σημαντικότερο: μην πιέσεις τον εαυτό σου.

Κάνε ένα Refresh σε όσα πρέπει να θυμάσαι και πάτα Play!

  • Μην παραλείψεις να κάνεις ένα μικρό ζέσταμα στην αρχή, προκειμένου να αποφύγεις τους τραυματισμούς.
  • Για τον ίδιο λόγο, μην βιαστείς να ολοκληρώσεις το πρόγραμμα, παραλείποντας τις απαραίτητες διατάσεις, μετά τη λήξη του προγράμματος.
  • Επαναλαμβάνεις τις ασκήσεις, παρατηρώντας πολύ προσεκτικά την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη και δεν προχωράς σε τυχόν πειραματισμούς, που ίσως σε τραυματίσουν.
  • Μην υπερβάλλεις στον αριθμό των επαναλήψεων μέσα στην ημέρα. Η σωστή άσκηση χρειάζεται ισορροπία, μέτρο και ρυθμό. Ξεκινάμε!

Άσκηση 1

Άσκηση 2

Άσκηση 3

Άσκηση 4

Read More

And More