Γυμναστική σε 10 λεπτά! Η super άσκηση που γυμνάζει όλο σου το σώμα!

Γίνεται να πατήσεις ένα μαγικό κουμπί και να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου; Δυστυχώς όχι. Γίνεται όμως να το αποκτήσεις κάνοντας μία και μόνο άσκηση τη μέρα για δέκα λεπτά!

Έχεις ακούσει που λένε “ο επιμένων νικά”; Ή πως η “επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως;”! Όχι δεν κάνουμε διαγωνισμό γνωμικών και εκφράσεων. Αυτό είναι το μυστικό για τέλειο σώμα αυτό το καλοκαίρι. Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μάντη Περσάκη σε βοηθάει όσο μπορεί περισσότερο και σου απλοποιεί τα πράγματα. Το μόνο που χρειάζεσαι λοιπόν είναι δέκα λεπτά από το χρόνο σου και καθημερινή συνέπεια. Και κάπως έτσι γυμνάζεις κοιλιά, χέρια και πόδια σε χρόνο dt…

Μία -και μόνο- super άσκηση που αν την κάνεις καθημερινά αρκεί για να γυμνάσεις τέλεια γλουτούς και πόδια, αλλά και γάμπες, κοιλιά και χέρια.

Το μυστικό της “άσκησης της εβδομάδας”
Η Μάντη μας εξηγεί πως το μυστικό αυτής της εξάσκησης είναι η επανάληψη. Βρες δέκα λεπτά καθημερινά και επανάλαβε την ίδια άσκηση για όσο χρόνο χρειαστεί (δες παρακάτω πώς θα μοιράσεις το χρόνο σου μέρα με την ημέρα). Έτσι θα επικεντρώσεις πραγματικά στα σημεία που σε ενδιαφέρουν. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα δεις θεαματική διαφορά, αφού οι μύες σου θα έχουν γίνει οι “καλύτεροι” μαθητές και έτσι θα ανταποκριθούν άψογα στην άσκηση.

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις
Ξεκίνα με ένα ζέσταμα δύο, τρία λεπτά. Χαλαρό τρέξιμο ή πηδηματάκια επί τόπου είναι αρκετά για να τα καταφέρεις.

– Βάλε χρόνο! Την πρώτη μέρα φρόντισε να κάνεις την άσκηση χωρίς να σταματάς για 1,5′ λεπτό. Μην ξεχνάς να επαναλαμβάνεις την άσκηση σε κάθε πόδι.

– Κάθε μέρα αύξησε το χρόνο που κάνεις την ίδια άσκηση 0,5 λεπτό. Στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να κάνεις την άσκηση για 5′ λεπτά συνεχόμενα, επαναλαμβάνοντας αντίστοιχα και με τα δύο πόδια.

Είσαι έτοιμη για την άσκηση; ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ και δες την άσκηση της εβδομάδας!

Read More

And More