Γυμναστική στο σπίτι: 4 “βραδινές” ασκήσεις για να σώσεις τις ατασθαλίες

Το μοτίβο των ημερών είναι το εξής: τρώμε, πίνουμε, τρώμε, πίνουμε. Ναι, αυτά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά μας. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να χαλάσουμε τη δίαιτά μας και να πάρουμε κιλά. Άσε που το γυμναστήριο έχει διαγραφεί εντελώς από το μυαλό μας. Που όρεξη για… καύση θερμίδων όταν όλοι άλλοι διασκεδάζουν!!!

Νομίζω ότι πρέπει να συντονιστούμε λίγο και από τη στιγμή που δεν γίνεται να αποφύγουμε το φαγητό και το ποτό, τουλάχιστον ας είμαστε λίγο πιο τυπικές με τη γυμναστική. Όχι, δεν θα σου πω να πας να τρέξεις. Θα σε παροτρύνω όμως να μου κάνεις παρέα και να ακολουθήσεις τη γυμναστική που μας δείχνει αυτήν τη φορά η Yoga Instructor, Ιωάννα Κολιακουδάκη. Η Ιωάννα που λες, μας συμβουλεύει να κάνουμε τέσσερις ασκήσεις πριν πέσουμε το βράδυ για ύπνο, οι οποίες θα αποτοξινώσουν τον οργανισμό μας και θα μειώσουν το λίπος. Ναι καλά κατάλαβες! Οι ατασθαλίες που κάναμε μέσα στην ημέρα μπορούν να “σωθούν” με αυτό το πρόγραμμα.

Οπότε, το βράδυ που θα φοράς τα άνετα πιτζαμάκια σου, αφιέρωσε λίγο χρόνο στο σώμα σου, για να μην πάθεις κρίση πανικού όταν θα αντικρίσεις τον αριθμό στη ζυγαριά. Κάνε κλικ εδώ και δες τις ασκήσεις!

Για περισσότερες ασκήσεις στο σπίτι κάνε κλικ εδώ!

 

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

 

Read More

And More