Γυμναστική στο σπίτι: 5 ασκήσεις γράμμωσης που θα κάνεις στο δωμάτιό σου

Διανύουμε το Πάσχα και οσονούπω θα φτάσει στο τέλος του. Αυτό σημαίνει πως ήδη έχει χτυπήσει το πρώτο καμπανάκι ότι το καλοκαίρι έρχεται, ότι το μπικίνι θα βγει από το συρτάρι που το κρατούσαμε στριμωγμένο τους προηγούμενους μήνες και ότι εσύ (κι εγώ) θα χρειαστεί να βγεις στην παραλία χωρίς να έχει γίνει η απαραίτητη “δουλίτσα” στο γυμναστήριο, γιατί κάπως βαριόσουν (κι εγώ). Ποτέ δεν είναι αργά όμως και σίγουρα προλαβαίνεις ακόμα. Για ακόμα μια φορά θα έχεις σαν coach σου την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μάντη Περσσάκη, η οποία δείχνει πέντε ασκήσεις που μπορείς να κάνεις μέσα στο δωμάτιό σου και που θα γραμμώσουν κάθε σημείο του σώματός σου. Ναι πολύ καλά διάβασες. Ούτε μέχρι το σαλόνι δεν θα χρειαστεί να πας.

Ένα τελευταίο info για τις fitness freaks: Αναφέρομαι σε όλες εσάς που η γυμναστική είναι η ζωή σας και δεν γίνεται να περάσουν δύο μέρες χωρίς να κάνετε έστω μια ασκησούλα. Αν έχεις όρεξη, λοιπόν, φυσικά και μπορείς να κάνεις αυτές τις ασκήσεις στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, τώρα που είναι Πάσχα και ετοιμάζεσαι για κάποια εκδρομή… φαντάζομαι!

Σήκω λοιπόν από το κρεβάτι, φόρα το κολάν σου και… επέστρεψε ξανά στο κρεβάτι γιατί οι ασκήσεις ξεκινούν από εκεί. Κάνε κλικ εδώ και δες τα βήματα!

Για περισσότερες ασκήσεις στο σπίτι κάνε κλικ εδώ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164