Γυμναστική στο σπίτι: Ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά και γραμμωμένους κοιλιακούς

Επίπεδη, γυμνασμένη κοιλιά: To όνειρο κάθε γυναίκας, το οποίο, ευτυχώς, σήμερα, θα πραγματοποιήσει η, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη, η οποία και αυτή την εβδομάδα έχει στόχο να σε γυμνάσει. Γιατί, τώρα που έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο είναι η καλύτερη ευκαιρία να απαλλαγείς από εκείνα τα περιττά κιλά που σε ταλαιπωρούν και να επαναφέρεις τη σιλουέτα σου στα καλύτερα της.

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Φόρεσε απλά την φόρμα σου, φτιάξε μία Playlist με τραγούδια που αγαπάς και σου φτιάχνουν τη διάθεση και ακολούθησε βήμα – βήμα την, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη, η οποία σου δείχνει πόσο εύκολα και αποτελεσματικά μπορείς να γυμναστείς και από το σπίτι σου! 

Πριν πατήσεις Play, κάνε ένα refresh στους βασικούς κανόνες:

  • Μην παραλείψεις να κάνεις ένα μικρό ζέσταμα, προκειμένου να αποφύγεις τους τραυματισμούς.
  • Για τον ίδιο λόγο, μην βιαστείς να ολοκληρώσεις το πρόγραμμα, παραλείποντας τις απαραίτητες διατάσεις, μετά τη λήξη του προγράμματος.
  • Επαναλαμβάνεις τις ασκήσεις, παρατηρώντας πολύ προσεκτικά την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη και δεν υπερβάλλεις ως προς τον αριθμό των επαναλήψεων.
  • Μην υπερβάλλεις στον αριθμό των επαναλήψεων μέσα στην ημέρα. Η σωστή άσκηση χρειάζεται ισορροπία, μέτρο και ρυθμό. Ξεκινάμε!

Άσκηση 1

Κάμψη κορμού μία από την μία, μία από την άλλη πλευρά για 1΄

Άσκηση 2

Πέλματα ενωμένα, ενώνουμε αγκώνα γόνατο για 1΄

Άσκηση 3

Ανεβάζουμε – κατεβάζουμε πόδια ενωμένα για 1΄

Άσκηση 4

Ανεβάζουμε κορμό ενώνοντας αγκώνα – γόνατο, παράλληλα τεντώνουμε το άλλο πόδι για 1΄

Άσκηση 5

Ανεβάζουμε κορμό τεντώνοντας παράλληλα πόδια για 1΄

Read More

And More