Γυμναστική στο σπίτι: Ασκήσεις για σύσφιξη και τόνωση την τελευταία στιγμή

Μπορεί όλο το χειμώνα να γυμναζόμασταν για να υποστηρίξουμε επάξια το μπικίνι στην παραλία, στις διακοπές όμως τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Όσο όμως αφήνουμε στην άκρη το κομμάτι που λέγεται γυμναστική, τόσο το σώμα μας “πέφτει”. Ντάξει, λογικό! Παρόλα αυτά, κάτι θα κάνουμε για αυτό.

Η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μάντη Περσάκη, μας δείχνει ασκήσεις για σύσφιξη και τόνωση σώματος την τελευταία στιγμή. Ξέρεις, είναι από αυτές τις ασκήσεις που αξίζει να κάνεις 30 λεπτά πριν φορέσεις το μαγιό σου. Έτσι, ακόμα και αν το σώμα σου δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση του, μπορείς να κάνεις το ιδανικό boost και να σώσεις τα πράγματα έστω και λίγο πριν βγεις από το σπίτι. Οι συγκεκριμένες ασκήσεις θα γυμνάσουν κάθε μυ του σώματός σου και θα αποφέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να αφιερώσεις λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σου και φυσικά να είσαι όσο μπορείς τυπική με τη διατροφή σου. Ναι και αυτό παίζει ρόλο. Μην περιμένεις να αποκτήσεις γράμμωση στην κοιλιά αν την προηγούμενη μέρα ήπιες πέντε μπύρες!

Για να δεις τις ασκήσεις κάνε κλικ εδώ!

Για περισσότερες ασκήσεις στο σπίτι κάνε κλικ εδώ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More