Γυμναστική στο σπίτι: Ασκήσεις ισορροπίας για να κάψεις φουλ λίπος από όλο το σώμα

Θέλεις να κάψεις λίπος, να αδυνατίσεις και να δεις στο σώμα σου την τέλεια γράμμωση; Δεν χρειάζεται να πας για τζόκινγκ, ούτε καν στα αερόβια μαθήματα του πιο κοντινού γυμναστηρίου. Το μόνο που οφείλεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να διαβάζεις. Σε πρώτη φάση κάνε λίγο χώρο στο σπίτι σου, βάλε τη μουσική που σε ανεβάζει και κάνε focus σε αυτά που έχω να σου πω.

Η Yoga Instructor Ιωάννα Κολιακουδάκη επιστρέφει στην παρέα μας και μαζί της φέρνει ασκήσεις ισορροπίας που και θα κάψουν το περιττό λίπος και θα σε βοηθήσουν να γραμμώσεις. Εν ολίγοις, είναι οι ασκήσεις που χρειάζεσαι αυτή την στιγμή, λίγο πριν τις γιορτές, μιας και σε λίγο καιρό θα φορέσεις τα “καλά” σου λόγω Χριστουγέννων και οφείλεις να είσαι σε άψογη φόρμα για να σε βρει η νέα χρονιά έτσι όπως σου αξίζει.

Πριν περάσουμε στο workout θα σου δώσω μια συμβουλή! Η καλή ισορροπία δεν είναι θέμα εξάσκησης. Για να τα καταφέρεις θα πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνεις και ιδανικά να έχεις το βλέμμα σου στραμμένο ευθεία και να είναι σταθερό.

Για να δεις τι ασκήσεις κάνε κλικ εδώ!

Για περισσότερες ασκήσεις στο σπίτι κάνε κλικ εδώ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More