Γυμναστική στο σπίτι: Το δεκάλεπτο πρόγραμμα που θα αλλάξει όλο σου το σώμα

Έχεις όλα τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης γυναίκας! Είσαι πολυάσχολη, οι υποχρεώσεις δεν σταματούν ποτέ και ο ελεύθερος παύλα προσωπικό σου χρόνος είναι ελάχιστος. Όλα αυτά, λοιπόν, είναι και οι αιτίες για να μείνεις μακριά από το γυμναστήριο και κατά πάσα πιθανότητα από την ετήσια συνδρομή που έχεις πληρώσει, αλλά ποτέ δεν χρησιμοποίησες. Ναι, δεν είσαι και θερμός οπαδός της γυμναστικής, αλλά θέλεις να δεις και την αλλαγή στο σώμα σου. Αντιλαμβάνεσαι, δηλαδή, ότι πρέπει να χάσεις κάποια κιλά, πρέπει λίγο να τονώσεις και να γραμμώσεις κάθε σημείο του σώματός σου γιατί μόνο τότε θα νιώσεις αυτοπεποίθηση.

Έχω να σου πω ένα καλό και ένα κακό. Θα ξεκινήσω με το κακό γιατί συνήθως αυτό επιλέγουν όλοι. Το κακό αγαπημένη μου φίλη είναι ότι αυτό που θέλεις να δεις στο σώμα σου γίνεται μόνο με συστηματική γυμναστική. Το καλό είναι ότι με τις ασκήσεις που μας παρουσιάζει η Yoga Instructor Ιωάννα Κολιακουδάκη μπορείς να δεις την αλλαγή που επιθυμείς, αφιερώνοντας μόνο δέκα λεπτά καθημερινά. Ντάξει, τι είναι δέκα λεπτά; Ακόμα και για να ξεβαφτείς θέλεις περισσότερη ώρα.

Λοιπόν λοιπόν! Αυτές τις ασκήσεις πρέπει να τις κάνεις καθημερινά για δέκα λεπτά και σύντομα θα δεις τον δείχτη στη ζυγαριά σου να μειώνεται, αλλά και το σώμα σου να γραμμώνει. Ψήθηκες; Κάνε κλικ εδώ και δες τις ασκήσεις!

Για περισσότερες ασκήσεις στο σπίτι κάνε κλικ εδώ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More