Τα χορευτικά τραγούδια που μπορείς να προσθέσεις στην Playlist σου!

Πήρες την απόφαση σήμερα να γυμναστείς. Φόρεσες το κολάν ή τη φόρμα σου. Έδεσες τα κορδόνια σου. Πήρες ένα μπουκαλάκι με κρύο νερό και είσαι έτοιμη. Oops! Κάτι λείπει. Μα, φυσικά, η μουσική. Πώς γίνεται να τη ξεχάσεις; Είναι πάντα εκεί για εσένα. Ιδιαίτερα, τη στιγμή που έχεις κουραστεί πάρα πολύ και σκέφτεσαι να κάνεις λιγότερες ασκήσεις και να σταματήσεις τη γυμναστική. Είναι το κίνητρό σου και ο καλύτερος τρόπος να φτιάξεις τη διάθεσή σου. Γιατί, η πιο ξεκούραστη προπόνηση είναι εκείνη που γίνεται όσο είσαι χαρούμενη. Για αυτό, σήμερα, σου έχω συγκεντρώσει μερικά (πολύ) χορευτικά τραγούδια που πρέπει να προσθέσεις στην Playlist σου asap. Press Play!

Lady Gaga & Ariana Grande – Rain On Me

Αν το έχασες το πιο εκρηκτικό ντουέτο της χρονιάς, κυκλοφόρησε πριν από περίπου δέκα ημέρες. Μπορεί η βροχή να έφυγε και το καλοκαίρι να επανήλθε, όμως, εσύ βρήκες ένα πολύ ρυθμικό τραγούδι όσο κάνεις το jogging ή το χαλαρό σου περπάτημα. P.S. θα το ακούσεις πάνω από μία φορές. 

Tiesto & Mabel – God Is A Dancer

Ο DJ που σε κάνει να χορεύεις μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, δεν μπορεί να λείπει από τη Workout Playlist σου. Γιατί, θα βρεις το κέφι σου και να τραγούδι που δε θα σε κάνει να βαρεθείς τα αμέτρητα ροκανίσματα. Just, take it step by step που λέει και στο ρεφρέν.

Kygo & Whitney Houston – Higher Love

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο πετυχημένος DJ ανακάλυψε ένα εκπληκτικό cover της Whitney Houston στο συγκεκριμένο τραγούδι και αποφάσισε να το “ντύσει” με μία άκρως χορευτική μελωδία. Το αποτέλεσμα; Αυτό που ακούς τώρα.

Billie Eilish –  Bad Guy

Με ένα beat που σε καθηλώνει και φωνή σαν να σου ψιθυρίζει στο αυτί, η Billie Eilish δημιούργησε ένα τραγούδι για κάθε σου στιγμή. Ακόμα, και την ώρα της γυμναστικής. Let The Beat Drop!

Tones & I – Dance Monkey

Πριν από την καραντίνα, έπαιζε παντού. Τώρα, επιστρέφει στην καθημερινή μουσική σου συνήθεια. Πόσο αστείο και το video-clip, ε;

Normani – Motivation

Σου προσφέρει αυτό ακριβώς που περιμένεις από τον τίτλο του. Α, και μία πολύ ωραία χορογραφία, για εσένα που θες να κάνεις τις φιγούρες σου.

Dua Lipa – Don’t Start Now

Μπορεί όταν η μουσική ξεκινά να μεταφέρεσαι νοητά σε ένα τεράστιο πάρτι, αυτήν τη στιγμή, όμως, θα το αξιοποιήσεις για τη γυμναστική σου. Pump Up The Volume!

The Weeknd – Blinding Lights

Μπορείς να το απολαύσεις ακόμα και στην instrumental εκδοχή του, γιατί, πολύ απλά η μελωδία του θα σε κάνει να μην θέλεις να σταματήσεις λεπτό. Go!

The Pussycat Dolls – React

Τα κορίτσια επέστρεψαν πιο εντυπωσιακά από ποτέ. Εκτός από Fitness Goals, μήπως να προσθέσεις το νέο τους τραγούδι στην Playlist σου; Θα με ευγνωμονείς.

Rihanna – Don’t Stop The Music

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα; Δεν νομίζω. Press Play, γιατί εγώ έχω ήδη τρέξει πέντε λεπτά και είμαι ακόμα στο πρώτο τραγούδι. Ωχ!

 

Read More

And More