Yoga στην παραλία! Η Σόφη Πασχάλη έχει τις ασκήσεις για να γυμνάσεις χέρια, πόδια και κοιλιά

Λοιπόν, το καλοκαίρι ήρθε, το μαγιό το φορέσαμε, οι διακοπές έφτασαν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα καλά κορίτσια που αγαπούν και σέβονται τον εαυτό τους αφήνουν τη γυμναστική. Γιατί είναι τρόπος ζωής, τρόπος να νιώσεις καλύτερα… Αν μάλιστα είσαι fan της yoga τότε θα γνωρίζεις καλά πως ταιριάζει παντού!

Ακόμα και στην παραλία! Κι αν αισθάνεσαι άβολα με τον κόσμο, η Ελλάδα είναι γεμάτη από ακρογυαλιές. Σίγουρα θα βρεις μία πιο ήσυχη.

Γιατί;
Πρώτον: Η θάλασσα και ο ήχος της προσφέρουν μοναδικές συνθήκες χαλάρωσης για να μπορέσεις να εκτελέσεις τις κλασικές αυτές ασκήσεις της yoga με επιτυχία.

Δεύτερον: Η άμμος ή ακόμη και το χαλίκι κάνουν την προσπάθεια μια ιδέα πιο δύσκολη, αλλά και παράλληλα πιο αποτελεσματική. Όσο τα πόδια βυθίζονται στην άμμο ή το βότσαλο, τόσο πιο έντονα συσφίγγεις τους μύες σου για να τα καταφέρεις με αποτέλεσμα να εκτελείς πιο σωστά την άσκηση.

Τρίτον: Όποτε νιώσεις τον ιδρώτα να σε ενοχλεί (σημείωσε πως το να ιδρώνεις είναι πολύ καλός τρόπος αποτοξίνωσης και σημάδι υγείας) ρίχνεις μια βουτιά στη θάλασσα δροσίζεσαι και συνεχίζεις.

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις;
Βρες ένα σημείο σχετικά flat και όχι κεκλιμένο για να καταφέρεις να βρεις ισορροπία στις ασκήσεις σου.
Ακολούθησε τη Σόφη στις ασκήσεις όπως στις δείχνει βήμα, βήμα. Κάνε ένα μικρό… σκονάκι πριν ξεκινήσεις. Παρατήρησε καλά τις ασκήσεις ώστε να θυμάσαι πως περνάς από τη μία θέση στην επόμενη.
Οι ασκήσεις είναι η μία συνέχεια της άλλης και πρέπει να τις εκτελείς με αυτό τον τρόπο χωρίς διαλείμματα. Δοκίμασε να μείνεις σε κάθε θέση-φωτογραφία για 10-15” δευτερόλεπτα πιέζοντας πάντα τα πόδια προς τα κάτω.

Δες τις ασκήσεις και οδηγίες για να τις εκτελέσεις σωστά εδώ

Read More

And More