“Η νέα μου φίλη…”! H Βίκυ μας συστήνει την Σίντι!

Να σας συστήσω την νέα τετράποδη φίλη μου! Πρόκειται για ένα μαλτεζάκι που μπήκε στη ζωή μου τους τελευταίους εννέα μήνες και λέγεται Σίντι. Όχι και πολύ ιδιαίτερο όνομα, αλλά με το που τη φώναξα έτσι, άρχισε να ανταποκρίνεται.

/

Δεν είχα ποτέ μου σκυλάκι αλλά ήταν κάτι που μου άρεσε από παιδί. Ως συνήθως βέβαια οι γονείς δεν είχαν χρόνο και μου έλεγαν τα γνωστά που λένε σε όλα τα παιδιά: ότι δημιουργεί υποχρεώσεις, θέλει τις βόλτες του, το παιχνίδι του, γιατρό, εμβόλια κτλ.

/

Ο λόγος που αποφάσισα να πάρω μαλτέζ, ήταν βάσει όσων είχα δει από φίλους μου που είχαν, πως έχει καλό χαρακτήρα, είναι παιχνιδιάρικο και φυσικά όμορφο! Στην αρχή είχα κάποιους δισταγμούς στο να μπω στη διαδικασία να πάρω ένα σκυλάκι, λόγω της ζωής που έχω, με τα συνεχή ταξίδια και τις πολλές υποχρεώσεις.

Έτσι χρειάστηκε να πάρω και τη συγκατάθεση των γονιών μου, μαζί με την επιβεβαιώση ότι θα με βοηθήσουν όταν εγώ θα λείπω στο εξωτερικό. Έτσι το αποφάσισα πιο γρήγορα. Τον περασμένο Οκτώβρη λοιπόν, που τελείωσα τις αθλητικές μου υποχρεώσεις και είχα περισσότερο χρόνο, πήρα αυτή τη χνουδωτή μπαλίτσα που ήταν δυόμιση μηνών και 1200 γραμμάρια.

/

Μπορώ να πω ότι μια τέτοια απόφαση αλλάζει αρκετά τη ζωή σου, καθώς πλέον κανονίζω το πρόγραμμά μου και με βάση το σκύλο. Δηλαδή πρέπει να τη βγάζω 2-3 φορές τη μέρα βόλτα και το σκέφτομαι όταν την αφήνω μόνη της ώρες στο σπίτι. Άλλοτε γυρνούσα κατευθείαν το βράδυ από όλες τις υποχρεώσεις μου, τώρα πάντα έχω έννοια της Σίντι και πρέπει να γυρνάω στο ενδιάμεσο, έστω και για λίγο στο σπίτι.

Δεν το έχω μετανιώσει όμως! Μπορεί να ταλαιπωρούμαι λίγο παραπάνω στο ήδη βαρύ πρόγραμμα που έχω αλλά η χαρά και η χαλάρωση που σου προσφέρει ένα τέτοιο πλασματάκι είναι ανεκτίμητη. Τώρα πια έχει μεγαλώσει και είναι 4 ολόκληρα κιλά!

/

Read More

And More