Μπίρα με 5 δημητριακά! Η ιστορία της μπίρας γράφεται ξανά!

Όλη η ευεργετική δράση των δημητριακών σε ένα ποτήρι δροσιστικής μπίρας. Το ποτό του καλοκαιριού έγινε ένα πολυβιταμινούχο ρόφημα.

To ποτό της Μεσογειακής Διατροφής
Κάθεσαι στο μπαρ και προβληματίζεσαι για άλλη μια φορά… τι να παραγγείλεις; Τι θα έλεγες για ένα ποτήρι που σέβεται τους κανόνες της σωστής διατροφής; Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία παρουσιάζει με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ένα ξεχωριστό προϊόν το οποίο αλλάζει τον παγκόσμιο χάρτη της μπίρας. Η ΒΙΟΣ 5, είναι η πρώτη και μοναδική μπίρα στον κόσμο που ενσωματώνει πέντε διαφορετικά δημητριακά για την παρασκευή της. Μία μπίρα με μοναδική, μεστή γεύση η οποία ενσωματώνει τα θεμελιώδη στοιχεία της Μεσογειακής διατροφής!

Το κριθάρι είναι last year…
Οι Ευρωπαίοι την παρασκευάζουν κατά κύριο λόγο από το κριθάρι. Οι Αμερικάνοι βγάζουν αφράτη ξανθιά μπίρα από καλαμπόκι και οι Ασιάτες από ρύζι. Στην Ελλάδα όμως, για πρώτη φορά, οι Έλληνες κατάφεραν να δημιουργήσουν μία μπίρα η οποία συνδυάζει τον πλούτο πέντε δημητριακών, προσφέροντας μία γεύση που δεν έχουμε ξανασυναντήσει.

Η γλυκύτητα του σιταριού, η πικράδα της σίκαλης, η ελαφρότητα του καλαμποκιού, η εκλεπτυσμένη γεύση του ρυζιού και βεβαίως το κριθάρι συνθέτουν την ΒΙΟΣ 5! Κάπως έτσι, η ΒΙΟΣ 5 κερδίζει επάξια τη θέση της στην ιστορία της μπίρας, με έναν καινοτόμο συνδυασμό δημητριακών που προσφέρει μια πρωτόγνωρη, ελληνική απόλαυση!

Χαρακτηριστικά της ΒΙΟΣ 5

Συστατικά: Νερό, κριθάρι, σιτάρι, σίκαλη, καλαμπόκι, ρύζι

Αλκοόλ: 5%

Χρώμα: Βαθύ χρυσαφένιο

Γεύση: Πλούσια, μεστή γεύση η οποία διατηρεί στο ακέραιο τα αρώματα των συστατικών

Read More

And More