Νέο κέντρο Athens Beverly Hills στη Γλυφάδα

H ισχύς εν τη ενώση! Μετά τη επιτυχημένη πορεία του Athens Beverly Hills Plastic Surgery στο Κολωνάκι, ξεκίνησε η λειτουργία του Medical Group στη Γλυφάδα. Ένας εντυπωσιακός χώρος 800 τ.μ. που υπόσχεται να αναλάβει την αισθητική μιας γυναίκας από την… κορυφή εως τα νύχια!

Το Athens Beverly Hills Medical Group είναι ένα ιατρικό διεπιστημονικό κέντρο με δραστηριοποίηση στους τομείς: πλαστική χειρουργική, δερματολογία, αντιγήρανση, οφθαλμοπλαστική, γυναικολογία και οδοντιατρική.

Παράλληλα στο κέντρο λειτουργούν τμήμα life coaching και τμήμα δερματολογικών καλλυντικών.

Μέσα σε εξαιρετικά εντυπωσιακές, σύγχρονες και μοναδικής αισθητικής εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 800 τ.μ. παρέχονται ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όσον αφορά στη βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης και της αισθητικής αποκατάστασης, αλλά και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, της ψυχικής ισορροπίας και αναζωογόνησης – με απώτερο στόχο την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής.

Εξειδικευμένοι ιατροί από διαφορετικές ιατρικές ειδικότητες με διαρκή επιστημονική ενημέρωση, σύγχρονες μεθόδους και πρωτοποριακό ιατρικό εξοπλισμό προσφέρουν υπεύθυνη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων που αφορούν τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και στην εσωτερική ισορροπία του ατόμου.

Βασ. Γεωργίου 12 και Λαοδίκη2 33-35
166 74
Γλυφάδα
Τηλ: 210 89 499 20
210 89 490 90

Read More

And More