NEW BLOG! Πώς να φτιάξεις τη βαλίτσα σου για ταξίδι! Μυστικά από μια πρωταθλήτρια…

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έφτασε η στιγμή που ξεκινά η αγωνιστική σεζόν. Αυτό πρακτικά σημαίνει ταξίδια, ταξίδια, ταξίδια….

Κάθε εβδομάδα βρισκόμαστε σε διαφορετική χώρα έχοντας να αντιμετωπίσουμε διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Και φυσικά η πιο βαρετή διαδικασία είναι η προετοιμασία της βαλίτσας.

Παλιότερα ήταν πολύ χρονοβόρα διαδικασία για μένα. Με τα χρόνια όμως έμαθα να λειτουργώ πρακτικά ώστε να κερδίζω λίγο από τον περιορισμένο χρόνο που έχουμε ανάμεσα στα τουρνουά.

Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να τσεκάρω το δελτίο καιρού για την περίοδο που θα βρίσκομαι στο εκάστοτε μέρος (τώρα που το σκέφτομαι μόλις συνειδητοποίησα ότι παρέλειψα να το κάνω… Ουπς)!

Έπειτα καταγράφω πράγματα που είναι απαραίτητα για μένα και θα ήταν πρόβλημα αν τα ξεχνούσα π.χ φακούς επαφής, γυαλιά ηλίου, αγωνιστικά μαγιώ και γενικά αθλητικό εξοπλισμό. Οτιδήποτε άλλο, όπως για παράδειγμα ρούχα, μπορείς εύκολα να τα βρεις σε οποιοδήποτε μέρος.

Τελευταίες προσθήκες είναι νεσεσέρ με τα απαραίτητα καλλυντικά σε μικρές συσκευασίες ώστε να εξοικονομώ χώρο και φυσικά η χειραποσκευή μου, που περιλαμβάνει hi-tech προΐόντα ώστε να περνάει ευχάριστα η ώρα σε μακρινά ταξίδια ή σε πολύωρες αναμονές.

Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι,
Σας αφήνω τώρα, μπαίνω στην πτήση Λονδίνο- Σάο Πάολο!!

Βίκυ

Read More

And More