10 διάσημες μιλούν για τα κιλά τους! Γιατί κάποιες έχουν ανασφάλεια ενώ άλλες είναι cool

10 διάσημες μιλούν για τα κιλά τους! Γιατί κάποιες έχουν ανασφάλεια ενώ άλλες είναι cool | tlife.gr

Γυναίκες και κιλά! Μια σχέση μίσους και πάθους. Ναι, “πάσχουμε” κι εμείς από αυτό. Από την εφηβεία περίπου προσπαθούμε να “συμφιλιωθούμε” με τις αλλαγές που συμβαίνουν πάνω μας, να αγαπήσουμε την εικόνα μας, να αποκτήσουμε μια ακόμα καλύτερη φιγούρα κ.λ.π. κ.λ.π.! Ένας ψυχολογικός πόλεμος που δεν σταματάει ποτέ. Σε όποια ηλικία κι αν φτάσουμε. Περνάμε τη φάση που είμαστε ικανοποιημένες με το σώμα μας. Μπορεί να περάσουμε και τη φάση όμως που όλα μας φταίνε, που τίποτα πάνω μας δεν μας ικανοποιεί. Ευτυχώς που όλο αυτό δεν το αντιμετωπίζουμε μόνο εμείς, οι κοινές θνητές. Με κάτι παρόμοιο έρχονται αντιμέτωπες και οι διάσημες. Ναι, όλες αυτές που βλέπουμε γεμάτες αυτοπεποίθηση στα red carpets κι εκείνες που ποζάρουν με σεξαπίλ στο φακό.

Αυτήν την εβδομάδα όπως πολύ καλά έχεις καταλάβει θα ασχοληθούμε με τις διάσημες που έχουν κάνει δηλώσεις για το ίδιο τους το σώμα. Άλλες τονίζουν τις ανασφάλειές τους, άλλες τα αρνητικά που πιστεύουν ότι έχουν, ενώ άλλες δείχνουν σχεδόν αδιαφορία, καθώς τα έχουν βρει απόλυτα με τη σιλουέτα τους.


Kim Kardashian

Είναι μια από τις πιο όμορφες και επιτυχημένες γυναίκες. Παρόλα αυτά η Kim έχει ανασφάλεια με το σώμα της. Η ίδια μάλιστα είχε πει: “Η μεγαλύτερη ανασφάλειά μου είναι μήπως δείχνω χοντρή. Πραγματικά με επηρεάζει πολύ. Προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ για αυτό και να το καταπολεμήσω μέσω της σωστής διατροφής και της γυμναστικής!”.


Chrissy Teigen

Το μοντέλο ήταν ειλικρινής για τις ανασφάλειές της: “Ειλικρινά, ήμουν τόσο κολλημένη με τον αριθμό που έβλεπα στην ζυγαριά. Μπορεί να ζυγιζόμουν 3 φορές την ημέρα. Ήξερα πόσο ζυγίζω στις 8 το πρωί, στις 11 και τις 9 το βράδυ. Μετά από καιρό κατάλαβα ότι αυτό είναι απλά ένας αριθμός. Δεν πρέπει να με επηρεάζει τόσο”.


Selena Gomez

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες, η Selena είχε δηλώσει το εξής: “Υπήρχε μια περίοδος που είχα πάρει αρκετά κιλά. Προσπάθησα να μην επηρεαστώ και να προσπαθήσω να τα χάσω με τον πιο σωστό τρόπο”.


Jennifer Lawrence

Όταν βλέπεις την ηθοποιό σίγουρα σκέφτεσαι ότι έχει ένα normal σώμα που μπορείς να ταυτιστείς με αυτό. Στην πραγματικότητα όμως, η ίδια έχει δώσει έναν πολύ μεγάλο αγώνα για να το αποκτήσει. Η Jennifer είχε δηλώσει: “Όλοι λένε ότι το σώμα μου είναι φυσιολογικό. Όχι δεν είναι φυσιολογικό. Γυμνάζομαι περισσότερο από έναν μέσο άνθρωπο και προσέχω πολύ τι τρώω. Τα πολύ αδύνατα πρότυπα έχουν ωθήσει τον κόσμο στο να βλέπουν ένα “καλοδουλεμένο” σώμα και να λένε ότι έχει καμπύλες ή ότι είναι φυσιολογικό”.


Kendall Jenner

Το μοντέλο είχε δηλώσει: “Προσπαθούσα να πάρω βάρος, αλλά το σώμα μου δεν με άφηνε. Αυτό που οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν είναι ότι αποκαλώντας κάποιον πολύ “κοκαλιάρη” είναι το ίδιο άσχημο με το να τον αποκαλείς χοντρό. Δεν είναι ωραίο συναίσθημα”.


Beyoncé

“Από τη φύση μου δεν μπορώ να είμαι πολύ αδύνατη. Έχω καμπύλες και είμαι υπερήφανη για αυτές. Στο παρελθόν είχα δώσει αγώνα για να διατηρήσω το βάρος μου σταθερό και να μην δω τον αριθμό στη ζυγαριά να αυξάνεται”.


Khloe Kardashian

“Ήμουν πάντα παχουλή. Πάντα με σύγκριναν με τις αδερφές μου που ήταν πιο αδύνατες. Στην αρχή μου ήταν δύσκολο αλλά μετά δεν με ένοιαζε. Έλεγα από μέσα μου ότι αυτή είμαι. Η παχουλή και αστεία αδερφή. Μετά όμως ξεκίνησε πάλι να με ενοχλεί πολύ έντονα και έκανα την αρχή για να αλλάξω το σώμα μου”.


Adele

“Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί αν θα έδειχνα το σώμα μου αν ήταν λεπτότερο. Πιθανών όχι, επειδή το σώμα μου είναι δικό μου και όχι για τους άλλους. Αλλά μερικές φορές είμαι περίεργη να μάθω θα ήμουν περισσότερο επιτυχημένη αν δεν ήμουν plus-size. Δεν έχω καταλήξει. Πάντως ο κόσμος έχει εμμονή με την τέλεια φιγούρα”.


Lady Gaga

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε δηλώσει: “Δεν με νοιάζει αν ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι χοντρή ή αδύνατη. Έχω περάσει και από τις δύο φάσεις. Έχω πάρει πολλά κιλά και τα έχω χάσει”.


Scarlett Johansson

“Έχω ένα σωστό σώμα, υποθέτω. Δεν θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα αξιοζήλευτο. Δεν μου αρέσουν οι μηροί μου, αλλά δεν πρόκειται να παραπονεθώ κιόλας”.

READ more