ΒΙΝΤΕΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ: Απόκτησε αδύνατα και καλλίγραμμα πόδια!

Μπορεί να αποχαιρετήσαμε τα καυτά σορτς και το μαγιό, το μίνι όμως είναι παρών ακόμα και τους χειμερινούς μήνες, ώστε να μας υπενθυμίσει ότι η γυμναστική είναι το ιδανικό όπλο για να έχουμε αδύνατα και γυμνασμένα πόδια. Το μόνο λοιπόν που χρειάζεσαι για να έρθεις πιο κοντά στο στόχο σου, είναι τις ιδανικές ασκήσεις και τις κατάλληλες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν και θα διευκολύνουν την προσπάθειά σου. Πως θα γίνει αυτό; Εγώ, η fitness editor, σου βρήκα τη λύση για ακόμα μια φορά, μέσα από ένα βίντεο!

Το βίντεο που πρόκειται να δεις, μας δείχνει συγκεκριμένες ασκήσεις για να αποκτήσουμε αδύνατα πόδια, σαν αυτά που έχουν οι Άγγελοι της Victoria’s Secret. Καλά, ας μην είμαστε και υπερβολικές! Δεν θέλουμε να γίνουμε μοντέλα και ούτε είναι αυτός ο σκοπός μας. Το μόνο που θέλουμε είναι να φοράμε με αυτοπεποίθηση τα μίνι φορέματα και φούστες και να νιώθουμε ικανοποιημένες με το σώμα μας.

Αφού φόρεσες το κολάν σου και είσαι έτοιμη να φέρεις την αλλαγή που επιθυμείς στο σώμα σου, κάνε κλικ εδώ και δες το βίντεο.

Read More

And More