Χάσε 9 πόντους από την κοιλιά και 10 από τους γοφούς! Το νέο fitness trend λέγεται Vacu Power!

Το νέο Fitness trend ονομάζεται Vacu Power! Ένα μηχάνημα που εντοπίζει τα σημεία όπου υπάρχει λίπος και το εξαφανίζει. Τέλειο;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις σε αυτό το περίεργο κουβούκλιο και να αρχίσεις το περπάτημα. Τρεις φορές την εβδομάδα από μισή ώρα αρκούν για να χάσεις 9 πόντους από την κοιλιά, 10 πόντους από τους γοφούς σε έναν μήνα…

Πώς λειτουργεί ακριβώς το Vacu Power;
Πρόκειται για ένα μηχάνημα που συνδυάζει την αερόβια γυμναστική, δηλαδή το περπάτημα σε διάδρομο, με την δημιουργία πίεσης στα σημεία όπου συσσωρεύεται το λίπος. Φαντάσου έναν κλασικό διάδρομο γυμναστικής μέσα σε ένα ειδικό κουβούκλιο που αγκαλιάζει όλο σου το σώμα από τη μέση και κάτω.

Η διατολόγος αισθητικός Μαρία Σταυριανού εξηγεί πως την ώρα που εσύ περπατάς, το μηχάνημα εντοπίζει τα σημεία όπου υπάρχει λίπος και το εξαφανίζει. “Μέσα στο Vacu Power θα απολαύσεις ένα χαλαρωτικό λεμφικό μασάζ, με το οποίο ο οργανισμός σου θα αποβάλει τοξίνες, λίπος και κυτταρίτιδα”!

Σε ποια σημεία του σώματος βοηθά;

Μπορεί το Vacu Power να καλύπτει το σώμα από τη μέση και κάτω, τα ωφέλη της εξάσκησης όμως με την μέθοδο αυτή φαίνονται σε όλο το σώμα.
“Από την πρώτη κιόλας συνεδρία θα δεις διαφορά στους μηρούς, τους γοφούς, τις γάμπες, την κοιλιά, ακόμη και τα χέρια” αναφέρει χαρακτηριστικά η διαιτολόγος-αισθητικός Μαρία Σταυριανού.

Πιο συγκεκριμένα η μέθοδος Vacu Power συμβάλει:
– στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους
– στην μείωση πόντων από την περιφέρεια και “διορθώνει” το σχήμα του σώματος
– στον περιορισμό της κατακράτησης υγρών – που όπως γνωρίζεις επιδεινώνουν την κυτταρίτιδα – και του πρηξίματος
– στην άυξηση του μεταβολικού ρυθμού που πολύ απλά σημαίνει πως το σώμα σου καίει περισσότερες θερμίδες
– στην σύσφιξη και εκγύμναση των γοφών και των κάτω άκρων
– στη βελτίωση της αναπνευστικής λειτουργίας

Μπορώ να κάνω κι εγώ Vacu power;
H γυμναστική στον ειδικό διάδρομο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να δώσεις κάποιο ιστορικό στον ειδικό που θα σε υποδεχτεί στα κέντρα αισθητικής και τα personal γυμναστήρια που έχουν το Vacu Power. Ανάλογα λοιπόν με τον σωματότυπο, το ιατρικό ιστορικό και την ηλικία σου θα ακολουθήσεις και διαφορετικό πρόγραμμα που προσαρμόζεται στις ανάγκες του δικού σου σώματος.
Για παράδειγμα άλλο πρόγραμμα θα ακολουθήσει κάποιος με πρόβλημα φλεβίτιδας και άλλο εκείνος που έχει έντονο πρόβλημα συσσώρευσης λίπους στην περιφέρεια. “Αναλαμβάνουμε την λιπομέτρηση και την σωματομέτρηση πριν από την πρώτη συνεδρία. Μετά από τέσσερις συνεδρίες γίνεται επανακαταμέτρηση και βλέπεις αμέσως τη διαφορά στο σώμα σου” τονίζει η κ. Σταυριανού.

Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνω;
Η διαιτολόγος-αισθητικός Μαρία Σταυριανού συστείνει μια συνεδρία μισής ώρας 3 φορές την εβδομάδα. Σύμφωνα με στατιστικές οι γυναίκες που ακολούθησαν ένα πρόγραμμα Vacu Power για 1 μήνα, είδαν θεαματικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα έχασαν κατά μέσο όρο:
– 3,8 εκατοστά από τη μέση
– 8,7 εκατοστά από την κοιλιά και
– 10,1 εκατοστά από τους γοφούς

Από την 1η συνεδρία θα νιώσεις αμέσως πιο ανάλαφρη, ενώ ήδη με το τέλος της πρώτης εβδομάδας θα δεις αισθητή διαφορά στην κυτταρίτιδα. Από την δεύτερη κιόλας εβδομάδα θα χάσεις πόντους από την κοιλιά και τους γοφούς, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου!

Read More

And More