Ανόρθωση γλουτών: Greek Tanga Lift!

Τα οπίσθια είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο σημαντικά σημεία της εμφάνισης μιας γυναίκας. Τα στενά τζιν και οι νέες τους φόρμες βοηθάνε ώστε να αναδεικνύουν τα σημεία. Τώρα όμως έφτασε η ώρα της παραλίας και η “γυμνή” αλήθεια σε αγχώνει.

Η καινοτομία στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής και στην ανόρθωση γλουτών ακούει στο όνομα Greek Tanga Lift και φέρει την υπογραφή ενός Έλληνα, του πλαστικού χειρουργού Σπύρου Ιωαννίδη.

Μάθε τις απαραίτητες πληροφορίες για την αισθητική επέμβαση από τον ίδιο.

Φόρεσε το πιο αποκαλυπτικό μαγιό χωρίς να νιώθεις άσχημα με το σώμα σου. Η πλαστική χειρουργική θα σμιλέψει τους μηρούς και τους γλουτούς σου… με απλά λόγια θα αποκτήσεις τα οπίσθια που πάντα ήθελες. Η διαδικασία είναι απλή και σχετικά ανώδυνη.

Τι είναι το Greek Tanga Lift

“Η διαδικασία είναι απλή και σχετικά ανώδυνη” σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό Σπύρο Ιωαννίδη. “Για μια επέμβαση που απαιτούσε 3 μέρες στο νοσοκομείο και ίσως και μετάγγιση αίματος, σήμερα δεν χρειάζονται παρά 2 ½ ώρες”

Πώς γίνεται;

Κάνουμε την τομή, αφαιρούμε το λίπος και ανασηκώνουμε το δέρμα της περιοχής. Είναι ακριβώς όπως όταν βάζεις το παντελόνι σου!” αναφέρει με πολύ απλά λόγια ο Σπύρος Ιωαννίδης για την τεχνική του.

Ουσιαστικά πρόκειται για ανόρθωση γλουτών. Στην περίπτωση όμως που κάποιος έχει παραπανίσια κιλά, τότε ταυτόχρονα με την ανόρθωση (αφαίρεση δέρματος) γίνεται και λιποαναρρόφηση τοπικά.

Πού γίνονται οι τομές; Θα φαίνονται σημάδια;

-Η τομή γίνεται πάνω από τον γλουτό και κρύβεται εύκολα – ακόμη κι από ένα μικρό εσώρουχο ή μαγιό – μέχρι να σταθεροποιηθεί.

-Επιπλέον, γίνεται μια κάθετη τομή στο μέσο του γλουτού, έτσι ώστε να επιτευχθεί καλύτερη σύσφιξη.

-Συνδυαστικά ο γιατρός κάνει μια εσωτερική τομή ψηλά στον μηρό (τον καβάλο), που επίσης δεν φαίνεται και δίνει καλύτερα αποτελέσματα.

-Με αυτές τις παρεμβάσεις, ο μηρός γίνεται πιο σφιχτός και βέβαια αποκτάς στρογγυλεμένα και καλοσχηματισμένα οπίσθια.

Πριν την επέμβαση

Δεν θα πρέπει να πάρεις ασπιρίνη 10 ημέρες πριν το χειρουργείο.

-Πρέπει να κάνεις μια σειρά από εξετάσεις (αίματος, ουρία, σάκχαρο, ηλεκτροκαρδιογράφημα) και να μην έχεις φάει τίποτα το πρωί πριν από την επέμβαση.

Πότε θα γυρίσω σπίτι μου;

Το χειρουργείο δεν διαρκεί περισσότερο από 2 ½ ώρες, ενώ θα γυρίσεις σπίτι σου το ίδιο κιόλας βράδυ. Αφού περάσει μια εβδομάδα ο γιατρός θα κάνει την απαραίτητη εξέταση τοπικά και θα αφαιρέσει κάποια λεπτά ράμματα.

Για πόσο καιρό θα πρέπει να είμαι προσεκτική;

Πρέπει να γνωρίζεις ότι η αποθεραπεία διαρκεί 2-3 εβδομάδες. Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις κινήσεις, για να μην έχεις κάποιο τράβηγμα στα σημεία της εγχείρισης. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται όταν κάποιος κάθεται. Δεν πρέπει να κάνει βαθύ κάθισμα.

Υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες;

Δεν υπάρχει καμία επέμβαση που να μην έχει και κάποιες ανεπιθύμητες ενέργειες. Τίποτα όμως το τόσο ανησυχητικό” τονίζει ο πλαστικός χειρουργός Σπύρος Ιωαννίδης.

Ενδέχεται να εμφανιστεί λίγο αίμα στους επιδέσμους τις πρώτες ημέρες ή να παρουσιάσει μετά την αποθεραπεία αλλαγή στο χρώμα της περιοχής.

Του Λευτέρη Σαββίδη
Με την πολύτιμη συνεργασία του Πλαστικού χειρουργού Σπύρου Ιωαννίδη

Read More

And More