Βαμβάκι: Πολύτιμος σύμμαχος υγιεινής περιποίησης της ευαίσθητης περιοχής

Βαμβάκι και φιλικότητα…
Τα συνθετικά υλικά «ζεσταίνουν και ιδρώνουν» την επιδερμίδα της περιοχής κάνοντάς την πιο ευάλωτη. Αντιθέτως, το βαμβάκι αποτελεί μία άριστη επιλογή, αφού πρόκειται για ένα υλικό μοναδικά φιλικό προς το δέρμα και παράλληλα 100% φυσικό.

Η φροντίδα της φύσης…
Το βαμβάκι, σαν υλικό, έχει την ικανότητα να απορροφά την υγρασία. Έτσι, αφήνει στο δέρμα μια αίσθηση στεγνότητας και φρεσκάδας η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για την σωστή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής. Το σημαντικότερο, όμως, είναι πως το βαμβάκι είναι ένα αγνό, υποαλλεργικό υλικό, εξαιρετικά ανεκτό, ακόμα και από το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Το All Cotton Concept
Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ, που θέτει πάντα ως πρωταρχικό στόχο στο σχεδιασμό των προϊόντων της τη μέγιστη φιλικότητα προς το δέρμα, επέλεξε το βαμβάκι για μία σειρά επιλεγμένων προϊόντων γυναικείας υγιεινής, τα σερβιετάκια EveryDay All Cotton.

Κάλυμμα από 100% βαμβάκι. Όχι «σαν» βαμβάκι…
Οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την αυξημένη υγρασία που υπάρχει στην ευαίσθητη περιοχή, δημιουργούν ένα περιβάλλον ιδιαίτερα ευνοϊκό για μολύνσεις. Το βαμβάκι απορροφά την περίσσεια της υγρασίας, ενώ επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, προστατεύοντάς το, έτσι, από την ανάπτυξη βακτηρίων και μυκήτων.

Σε αντίθεση με άλλα σερβιετάκια που έχουν συνθετικό κάλυμμα, τα Σερβιετάκια EveryDay All­ Cotton είναι τα μοναδικά με κάλυμμα από 100% βαμβάκι. Έτσι, προσφέρουν την πιο φιλική πρόταση, στην κατηγορία, ενώ εξασφαλίζουν, στην ουσία, για το δέρμα, την ασύγκριτη ασφάλεια που προσφέρει η επαφή με ένα 100% φυσικό υλικό.

Επισφράγισμα της άριστης ποιότητάς τους αλλά και της μοναδικά υγιεινής και φιλικής προς το δέρμα προστασίας που προσφέρουν τα σερβιετάκια EveryDay All Cotton, αποτελεί, μεταξύ άλλων, η διεθνής πιστοποίηση OekoTex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών.

Η εμπιστοσύνη στη μοναδική αυτή πρόταση υγιεινής αποδεικνύεται από την Νο1 θέση που έχουν δώσει, σταθερά εδώ και χρόνια, στα Σερβιετάκια EveryDay οι Ελληνίδες καταναλώτριες.



Διάλεξε εκείνα που ταιριάζουν σε εσένα!

Η ποικιλία στα σερβιετάκια EveryDay All Cotton καλύπτει τις ανάγκες κάθε γυναίκας!

Τα Σερβιετάκια EveryDay All­ Cotton, θα τα βρεις στα μεγέθη:

  • Normal
  • Large
  • XL (extra long) τα οποία είναι πιο μακριά από τα Normal και τα Large, για να προσφέρουν extra απορροφητικότητα.
  • String, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για τέλεια εφαρμογή σε string εσώρουχα.


Σερβιετάκια EveryDay με κάλυμμα από βαμβάκι

Και για εσένα που θέλεις και υγιεινή προστασία, αλλά και αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας μαζί, υπάρχουν τα Σερβιετάκια EveryDay Cotton Fresh, τα μόνα με 100% βαμβακερό κάλυμμα, για μοναδικά υγιεινή προστασία και διακριτικό άρωμα, για αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Θα τα βρεις στα μεγέθη:

Και φυσικά πάντα σε ατομική συσκευασία, για ακόμα πιο υγιεινή προστασία.

Read More

And More