Chanel: Ο οίκος θα παρουσιάσει την Μetiers d’ Art συλλογή σε έναν προορισμό έκπληξη!

Η Chanel ανακοίνωσε ότι το επόμενο show για την συλλογή Métiers d’Art θα πραγματοποιηθεί στο Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου.

 Πρόκειται για έναν προορισμό έκπληξη αφού η Chanel επιλέγει τα μέρη που παρουσιάζει αυτή την special collection σε μέρη που υπάρχουν δεσμοί με τον οίκο και έχον μία κληρονομιά  μόδας. Η επόμενη επίδειξη Métiers d’Art της Chanel θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο οίκος μόδας, σηματοδοτώντας έναν ακόμη σταθμό στην παγκόσμια περιοδεία του με show προορισμών.

 

Οι προηγούμενες παρουσιάσεις  έχουν πραγματοποιηθεί στο Τόκιο και στο Ντακάρ. Τώρα, το πλούσιο βιομηχανικό παρελθόν του Μάντσεστερ και οι βαθιές διασυνδέσεις του με τη μουσική και την καλλιτεχνική κουλτούρα το έβαλαν στο χάρτη της Chanel.Τα show – προορισμοί   έχουν αυξηθεί δραστικά μετά την πανδημία. Τους τελευταίους έξι μήνες, ο Dior έκανε επίδειξη στην Ινδία, ο Gucci στη Σεούλ, ο Saint Laurent στο Βερολίνο και ο Versace στο Λος Άντζελες.

Τα show αυτά που προσκαλούν VIP επισκέπτες και πραγματοποιούνται εκτός Εβδομάδας Μόδας  να προκαλέσουν ζωτικό ενδιαφέρον για τα fashion brand  κατά τη διάρκεια του χρόνου που δεν υπάρχει κάτι στο Fashion Callendar.

Φωτογραφίες Splash

 

Read More

And More