Aυτό είναι το hot jean κομμάτι της σεζόν και… όχι δεν είναι το jean shorts!

To καλοκαίρι έχεις μεγάλη αδυναμία στο jean shorts -και εγώ επίσης! Το jean παντελόνι δεν το… πολυεπιλέγεις γιατί σε ζεσταίνει, ενώ το jean πουκάμισο ίσως το βάλεις στο πλοίο για Αμοργό που το κλιματιστικό λειτουργεί στους -2 βαθμούς Κελσίου! Τώρα, ας μιλήσουμε για την jean φούστα, που είναι ένα κλασικό κομμάτι και ειδικά το καλοκαίρι σε βολεύει μέσα στην πόλη, αλλά και αργότερα στο νησί! Δεν θα σου μιλήσω, όμως, για τη mini jean φούστα που ίσως έχεις βάλει στην γκαρνταρόμπα σου από 14 χρονών, αλλά για μία πιο urban chic εκδοχή, που είναι άλλη από τη midi.

Αν έχεις παρακολουθήσει όλα τα it girls και τα street style στο Pinterest, τότε θα έχεις αντιληφθεί πως αυτή η εκδοχή είναι φέτος πολύ ανεβασμένη σε views και βεβαίως μπορείς να την αποκτήσεις εύκολα και οικονομικά χωρίς κόπο. Αλλά το καλύτερο είναι ότι μπορείς να την φορέσεις κάθε μέρα, ό,τι ώρα θέλεις, χωρίς να έχεις και τα άγχη που έχουμε όταν φοράμε mini (έκανα αρκετή γυμναστική φέτος;).

Δες τις φωτογραφίες με look που επιλέξαμε και πάρε ιδέες για shopping, ειδικά τώρα στις εκπτώσεις που πρέπει να επενδύεις σε διαχρονικά κομμάτια -και ναι, η jean midi φούστα είναι ένα από αυτά!

Read More

And More