THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ποια ήταν η πιο καλοντυμένη; Ψήφισε!

Μια ακόμα εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και τα αξιοσημείωτα celebrity looks, που έπεσαν στην αντίληψη μας δεν ήταν καθόλου λίγα…

Όπως συνηθίζει κάθε εβδομάδα το TLIFE λοιπόν, συγκεντρώνει τις ωραιότερες εμφανίσεις, σου τις παρουσιάζει και σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις την αγαπημένη σου.

Ποια ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την καλοντυμένη της εβδομάδας!

/
Στο Hollywood Foreign Press Association Banquet στην California η Dakota Johnson φόρεσε ένα Dior φόρεμα.

/
Στο ίδιο event, η Elizabeth Banks φόρεσε ένα Roksanda φόρεμα με Jimmy Choo clutch και πέδιλα.

/
Στο People StyleWatch party στη Νέα Υόρκη, η Olivia Palermo φόρεσε ένα off-the-shoulders τοπ με skinny jeans και pointy-toe φλατ παπούτσια.

/
Στο BAFTA Celebrates Downton Abbey στο Λονδίνο, η Lily James φόρεσε ένα Ulyana Sergeenko φόρεμα με Christian Louboutin γόβες.

/
Στην πρεμιέρα της ταινίαε We Are Your Friends στο Λονδίνο, η Emily Ratajkowski φόρεσε ένα David Koma φόρεμα με Monique Lhuillier clutch και Giuseppe Zanotti πέδιλα.

/
Στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, η Kristen Stewart φόρεσε ένα Diane von Furstenberg φόρεμα.

/
Στο Λος Άντζελες η Kate Bosworth εμφανίστηκε με ένα flare-cropped τζιν παντελόνι με πουκάμισο από μέσα και φλατ παπούτσια με straps.

/
Στην πρεμιέρα της ταινίαε The Man From U.N.C.L.E. στη Νέα Υόρκη, η Alicia Vikander φόρεσε ένα Louise Vuitton φόρεμα από τη συλογή pre-spring/summer 2016.

/
Στην προβολή της ταινίας Ten Thousand Saints στην California, η Hailee Steinfeld εμφανίστηκε με ένα Miu Miu look.

/
Στο CBS, CW And Showtime 2015 Summer TCA Party, στην California η Emmy Rossum φόρεσε ένα Alessandra Rich φόρεμα με Jimmy Choo πέδιλα.

Read More

And More