Stylish couple

Η Natalia Vodianova και ο Antoine Arnault ήταν το πιο στιλάτο ζευγάρι στην Paris Fashion Week

H Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι έφτασε στο τέλος της και μας χάρισε για μία ακόμη φορά εκτός από υπέροχα show και πολλά εντυπωσιιακά street style.

Πολλοί διάσημοι έδωσαν το παρόν και αυτή την φορά, παρόλα αυτά ένα ζευγάρι έκλεψε τις εντυπώσεις : Η Natalia Vodianova  και ο Antoine Arnault!

To διάσημο μοντέλο και ο  Γάλλος επιχειρηματίας Antoine Arnault παντρεύτηκαν στο Παρίσι λίγες μόλις μέρες πριν παρόλο που ο δεσμό τους κρατάει πολλά χρόνια και έχουν μαζί 2 παιδιά!

Μετά τον γάμο τους λοιπόν οι πρώτες επίσημες εμφανίσεις τους ήταν στην Paris  Fashion Week όπου και τράβηξαν τα βλέμματα με τις στιλάτες τους εμφανίσεις.

Στο show του Dior με total look του οίκου η Vodianova επιλέγει καρό κουστούκι σε μπλε απόχρωση από την νέα συλλογή και κρατάει μία signature τσάντα του label ενώ ο Arnault φόρεσε ένα μπλε σύνολο Dior και ήταν πολύ αρμονικοί μαζί.

Στο Louis Vuitton shοw με φόρεμα σε midi γραμμή από την καλοκαιρινή συλλογή του οίκου για την Vodianova και ο Arnault με κουστούμι σε μαύρο χρώμα και φουλάρι από την ανδρική collection.

Read More

And More