Οι καλύτερες εμφανίσεις των σταρ αυτήν την εβδομάδα. Ψήφισε την αγαπημένη σου!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

 

Η Cara Delevingne έκανε την εμφάνισή στο show του Dior με ένα κοστούμι και ένα καρό παλτό που έφερε την υπογραφή του οίκου.

 

Στο ίδιο show η Winnie Harlow επέλεξε κι εκείνη ένα look του Dior με βασικά κομμάτια ένα off shoulder φόρεμα με καρό μοτίβο κι ένα ζιβάγκο.

 

Η Jennifer Lawrence στην πρεμιέρα της ταινίας “Red Sparow”, επέλεξε ένα μαύρο gown Christian Dior με διάφανο μπούστο, το οποίο συνδύασε με σμαραγδένια κοσμήματα.

 

Σε μια street style εμφάνιση, η Gigi Hadid φόρεσε ένα nude φόρεμα και λευκές μπότες από τη fall συλλογή του 2018.

 

Η Olivia Culpo έδωσε το “παρών” στο show του Lanvin με μια κίτρινη γούνα, μαύρο παντελόνι και croco bag που έφεραν την υπογραφή του οίκου.

 

Στο catwalk του Saint Laurent, η Kate Moss επέλεξε να φορέσει ένα metallic dress κι ένα oversized blazer από τη συλλογή του οίκου.

 

Η Chrissy Teigen φόρεσε ένα floral pyjama set σε συνδυασμό με ένα μαύρο παλτό και PVC πέδιλα.

 

Η τολμηρή Sarah Jessica Parker επέλεξε να αναδείξει το floral φόρεμά της με ένα velvet blue σακάκι, ροζ κάλτσες και γόβες.

 

Η Jasmine Tookes συνδύασε το δερμάτινο παντελόνι της με ένα λευκό t-shirt, γκρι σακάκι, Gucci loafers και μίνι Louis Vuitton bag.

 

H Zoey Deutch επέλεξε να αναδείξει το κόκκινο μαύρο φόρεμά της με ένα leather jacket και μαύρα αξεσουάρ.


Read More

And More